Select Menu


Τις τελευταίες ωρες διεξάγεται διεθνής έρευνα για στοιχηματικές εταιρείες διαδικτυακού τζόγου που μέσω εταιρικών σχημάτων στον Παναμά ξέπλεναν χρήμα για πολιτικούς!  Χιλιάδες λάου απαιτούν την παραίτηση του Μαλτεζου πρωθυπουργού για αυτό το σκάνδαλο.  Στην Ελλάδα και πάρα την ομολογία Αλεξιαδη για το κόλπο των "Ελληνικών" στοιχηματικών εταιριών και του Βενιζέλου, όλοι σιωπούν!

Σοβαρότατες αποκαλύψεις στα Panama papers δείχνουν ένα γιγαντιαίο κύκλωμα ξεπλύματος χρήματος από μαλτέζικες εταιρείες, μέσω Παναμά που αγγίζουν και τον ίδιο τον πρωθυπουργό Joseph Muscat. Η εξέλιξη αυτή είχε ως αποτέλεσμα να βγουν χιλιάδες Μαλτέζοι στους δρόμους απαιτώντας την παραίτηση του ίδιου του πρωθυπουργού. 


Η αποκάλυψη αυτή όμως δημιουργεί μείζον θέμα και στην Ελλάδα αναφορικά με το μεγάλο σκάνδαλο Βενιζέλου που αποκαλύφθηκε πριν λίγες ημέρες από το Ολυμπία μετά την ανακοίνωση του Τρύφωνα Αλεξιάδη. 

Το σκάνδαλο ειναι κολοσσιαίο, αφού η Μάλτα μάζευε δισεκατομμύρια ευρώ τζίρου σε εταιρειες που με την σειρά τους τα μετέφεραν στον Παναμά της μίζας και του ξεπλυματος μαύρου χρήματος.

Αυτές οι αποκαλύψεις έγιναν λίγες ημέρες μετά την αποκάλυψη για την σκανδαλώδη μεθόδευση Βενιζέλου – στοιχηματικών εταιρειών της Μάλτας που μεσα σε λίγα χρόνια έχουν στερήσει δεκάδες δις από την Ελληνική οικονομία! 

Όλο αυτό το ανοσιούργημα εις βάρος του Ελληνικού λαού, εγινε φυσικά με σκανδαλώδες εφεύρημα Βενιζέλου το 2011, με αποτέλεσμα να έχουμε σε τρία χρόνια πλιάτσικο που παραπέμπει στο σκανδαλο του χρηματιστηρίου.

Μεγάλα ερωτηματικά προκύπτουν και για την ένοχη σιωπή των ντόπιων ΜΜΕ που έχουν επιβάλλει πλήρη συσκότιση αναφορικά με τα γεγονότα στην Μάλτα και τις αποκαλύψεις για τις εταιρείες διαδικτυακού τζόγου που παρουσιάζονται ως «Ελληνικές» με νομικό μανδύα του «μαιτρ» Βενιζέλου, αλλά στην πραγματικότητα είναι Μαλτέζικες!

Απώλειες δισεκατομμυρίων για το δημόσιο με την βούλα Βενιζέλου!

Με τον νόμο 4002/11 του Βενιζέλου, με την ανοχή του ΔΝΤ που παριστάνει το σκληρό, απώλεια δισεκατομμυρίων για το δημόσιο!

Η ιστορία ξεκινά από το βρώμικο 2011, όπου ο Βενιζέλος εκτός από την απόκρυψη της λίστας Λαγκάρντ, με ένα νομικό τερατούργημα επέτρεψε σε στοιχηματικές εταιρείες – offshore, πίσω από τις οποίες κρύβονται και βαρύγδουπα ονόματα της διαπλοκής, να απομυζούν τα χρήματα των Ελλήνων μεταφέροντας τα σε φορολογικούς παραδείσους, ενώ το δημόσιο δεν εισπράττει ούτε Ευρώ!

Τα στοιχεία που έδωσε στην δημοσιότητα ο αναπληρωτής υπουργός οικονομικών, πρέπει πραγματικά να οδηγήσουν τον Βενιζέλο στο ειδικό δικαστήριο! 

Σύμφωνα λοιπόν με τον κ. Τρύφωνα Αλεξιάδη για τα πενιχρά έσοδα που δηλώνουν προς φορολόγηση οι 24 – το 2014 βάσει των κερδών προ φόρων που δήλωσαν πλήρωσαν αθροιστικά 27.000 ευρώ (!) – καθώς έχουν τις έδρες τους εκτός Ελλάδος και φορολογούνται κατά δήλωσή τους αφού ο server με τα πλήρη στοιχεία των παικτών και των συναλλαγών είναι στο εξωτερικό!!!
27,000 ευρώ και οι 24 στοιχηματζήδες του Βενιζέλου! Όσα δηλαδή πληρώνει μία τετραμελής οικογενεια μισθωτών!!
Δηλαδή οι δύσμοιροι παίχτες έχουν την εντύπωση ότι παίζουν σε Ελληνική εταιρεία, αλλά τα λεφτά τους καταλήγουν σε offshore από όπου το δημόσιο όχι μόνον δεν εισπράττει, αλλά δεν μπορεί καν να ελέγξει τον όγκο του χρήματος που ρέει.

Όπως την εποχή του χρηματιστηρίου, όπου τα πράσινα τρωκτικά έσερναν τους Έλληνες να «επενδύουν» σε φούσκες από όπου οι επιτήδειοι τραβούσαν κολοσσιαία ποσά βγάζοντας τα στο εξωτερικό μέσω offshore. Σύμφωνα με τον τ. Βουλευτή του ΠΑΣΟΚ κύριο Μαγκούφη, οι συμμορίες αυτές έβγαλαν «νομιμότατα» στο εξωτερικό, 65 δις Ευρώ!

Τώρα η ιστορία επαναλαμβάνεται με αρχιτέκτονα τον Βενιζέλο. Ουδείς γνωρίζει πόσα δισεκατομμύρια παίζονται από ανυποψίαστους παίχτες, τι ξέπλυμα μπορεί να γίνεται, αλλά φυσικά και όταν έρχεται η ώρα της πληρωμής, κατά πόσον μπορεί ο παίχτης να πάρει τα λεφτά του.

Χαρακτηριστικές οι καταγγελίες που αφορούν το site stoiximan.gr που δηλώνει «Ελληνική εταιρεία» αλλά έχει έδρα στην Μάλτα (!!) όπου παίχτες καταγγέλουν ότι η εταιρεία καθυστερεί την πληρωμή τους με διάφορες προφάσεις!


Το σκάνδαλο είναι πραγματικά κολοσσιαίο και φυσικά η κυβερνηση οφείλει άμεσα να κάνει εξεταστική, να ακυρώσει την λειτουργία των αφορολόγητων αυτών στοιχηματζήδων και να ζητήσει δικαστική συνδρομή για τα ποσά που ήδη έχουν διακινηθεί.

Μιλάμε για χρήμα που εάν επαναπατριστεί δεν θα χρειαστεί να ληφθούν άλλα μετρα υφεσιακά ουτε φυσικά να κληθούν παλι τα συνήθη υποζύγια, μισθωτοί και συνταξιούχοι να καλύψουν το πλιάτσικο των εγκληματικών συμμοριών.

Όπως επίσης να ελεγχθούν οι σχεσεις των offshore αυτων με ντόπια ΜΜΕ για να δούμε ποιούς πολιτικούς στοχοποιούν και εάν όλως τυχαίως αποθεώνουν τον Βενιζέλο…

Η κυβερνηση δεν δικαιούται να σιωπά.

Την ώρα που κόβονται μισθοί και συντάξεις, η Ελλάδα χάνει το κολοσσιαίο ποσό των 3 δις ετησίως από τους οφσοράκηδες του τζόγου. Και η κοινωνία βλέπει τον Βενιζέλο στο απυρόβλητο και ανεκδιήγητους τύπους όπως ο Στεργιώτης να δίνει αποκλειστικές συνεντεύξεις σε ΜΜΕ που ελέγχονται από τους οφσοράκηδες, λέγοντας οτι «δεν μπορεί να κάνει τίποτα»!!!

Δηλαδή ο καθ’ ύλην αρμόδιος, πρόεδρος της Επιτροπής Ελέγχου Παιγνίων, φιλοξενείται από τους οφσοράκηδες για να τους διαβεβαιώσει ότι δεν μπορεί να τους πιάσει!

Τι θα πρέπει να γινει για ακομα μια φορά σε αυτή την έρμη πατρίδα; Να περιμένουμε πότε θα πέσει ο διεφθαρμένος Μαλτέζος πρωθυπουργός για να μάθουμε ποιά ελληνόφωνα καθάρματα τα έπιαναν από τους οφσοράκηδες ληστεύοντας την πατρίδα; Όπως έγινε και με την Siemens;

Δηλαδή εκλέχθηκε μια κυβερνηση μη διεφθαρμένων για να ανέχεται τα σκανδαλώδη εφευρήματα Βενιζέλου για να πλουτίζουν κάποιοι εις βάρος της Ελλάδας;

Η δικαιοσυνη πρέπει να ενεργοποιηθεί αμεσα και να στείλει εισαγγελεις στην Μάλτα για να αρχίσουν να διερευνούν την πορεία του χρήματος. 

Επιμέλεια: www.logiosermis.net
Με πληροφορίες απο Netakia και Ολυμπία

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top