Select Menu


Μετά την χθεσινή συνέντευξη του Γ.Παπανδρέου στην εκπομπή του ΣΚΑΪ «Ιστορίες», που ο οικονομικός δολοφόνος, ισχυρίστηκε ότι «Δεν ήθελα εγώ το ΔΝΤ αλλά η Γερμανία», αξίζει να κάνουμε μία μικρή αναφορά στον ενάμισι χρόνο της διακυβέρνησης του...

Υπενθυμίζω:

1. Πολύ πριν τις εκλογές ο ΓΑΠ ήξερε την οικομική κατάσταση της χώρας μας.

2. Πολύ πριν τις εκλογές συναντήθηκε με πολλούς για την οικονομική κατάσταση καθώς και με τον Σοσια-ληστή Στρος Καν και μεθόδευσε την προσφυγή της χώρας στο ΔΝΤ.

3. Ενώ γνώριζε την οικονομική κατάσταση της χώρας είπε ψευδώς προεκλογικά το γνωστό “λεφτά υπάρχουν” κ.λπ., προκειμένου να εξαπατήσει προφανώς τον Ελληνικό λαό για να εκλεγεί.

4. Ενώ γνώριζε ότι με τον υφιστάμενο φορολογικό νόμο του 2009 που αν δεν τον άλλαζε, και πάλι 7 στους 10 φορολογούμενους δεν θα πλήρωναν φόρο, διατήρησε για το 2010 τον ίδιο νόμο χωρίς τεκμήρια κτλ, με αποτέλεσμα η χώρα να απολέσει τεράστια έσοδα από τα εισοδήματα του 2009 (φορολογικό έτος 2010)

5. Ενώ γνώριζε την κατάσταση της χώρας και έπρεπε να λάβει άμεσα μέτρα στην αρχή του 2010 μεταξύ των οποίων και να δανειστεί άμεσα με το τότε χαμηλό επιτόκιο για να καλύψει τις δανειακές ανάγκες της χώρας για όλο το 2010 δεν το έκανε. Αν το είχε κάνει θα είχε καιρό να οργανώσει τη χώρα χωρίς μνημόνια ώστε να αντεπεξέλθει στις υποχρεώσεις της, χωρίς να διαλύσει την οικονομία.

6. Τους πρώτους μήνες του 2010 δημιούργησε μία κωμική κατάσταση με συζητήσεις ποιοι θα πάρουν αύξηση και πόση, ενώ γνώριζε ότι κανένας δεν θα έπαιρνε.

7. Ενώ έλεγε ότι δεν θα κοπούν τα δώρα των μισθωτών και συνταξιούχων, μετά είπε ότι θα δίνονταν τα μισά για να κόψει μετά όλα. Πάγωσε επίσης τις αποδοχές τους με ένα πληθωρισμό που τρέχει με 5%.

8. Άρχισε να γυρίζει τον κόσμο λέγοντας ότι κυβερνά μία χώρα απατεώνων.

9. Μίλησε μέσω του Υπουργού Οικονομικών του για “πιστόλι στο τραπέζι”, για Τιτανικό κ.λπ., και συνέχισε επί μήνες να μην παίρνει κανένα μέτρο.

10. Ενώ γνώριζε ότι διαχρονική πολιτική του κράτους ήταν να φορολογούνται μόνον οι μισθωτοί και συνταξιούχοι (επί 30ετία το κράτος έκανε τα στραβά μάτια) με συνέπεια να έχει συσσωρευτεί πλούτος σε πολλούς (καταθέσεις κ.λπ.), άρχισε να απειλεί τους πάντες με αποτέλεσμα δεκάδες δις ευρώ να οδεύσουν στο εξωτερικό.

11. Απείλησε καταθέσεις, επενδύσεις κτλ με φόρους , με αποτέλεσμα πολλές και από αυτές να οδεύσουν στο εξωτερικό.

12. Καθιέρωσε το πόθεν έσχες για κάθε αγορά σπιτιού κτλ (ενώ έπρεπε να ζητεί βεβαίωση ότι τα κεφάλαια υπήρχαν προ των εκλογών του 2009), με αποτέλεσμα να παγώσει η αγορά.

13. Προσέφυγε στο ΔΝΤ (ΙMF) με όρους, όπως απεκάλυψε ο Μιχάλης Ιγνατίου, που ζήτησε ο ίδιος να επιβληθούν στον “απατεώνα” Ελληνικό λαό για να τον συμμορφώσει. Ενώ ο ίδιος ο Στρος Καν, ειχε διαφωνήσει μαζί του με το προγραμμα που ο Παπανδρέου πρότεινε λέγοντας του ότι «μα έτσι θα καταστρέψεις το έθνος σου»!!


14. Υπέγραψε ένα αντισυνταγματικό και ως εκ τούτου παντελώς παράνομο μνημόνιο που μετέτρεψε όλα τα δάνεια της χώρας που δε ήταν ενυπόθηκα σε ενυπόθηκα.

15. Υπέγραψε ένα μνημόνιο που ως στόχο είχε το δάνειο που πήρε των 110 δις ευρώ να δοθεί άμεσα στις αγορές ούτως ώστε ουσιαστικά αυτές να “ικανοποιηθούν” και όχι οι τρέχουσες ανάγκες του κράτους, αν λάβουμε υπόψη τους τόκους που επί σειράν ετών πλήρωνε η χώρα.

16. Βραβεύτηκε για τη συμπεριφορά του αυτήν, ως λέγεται, από την Ντόϊτσε Μπανκ ή κάποιο άλλο συναφές ίδρυμα της Γερμανίας.

17. Υπέγραψε όρους στο μνημόνιο που ακόμα και ένας αδαής έβλεπε ότι στόχος των όρων αυτών ήταν να οδηγήσουν τη χώρα σε οικονομική καταστροφή και αδυναμία πληρωμών των χρεών της, ώστε να εκποιηθεί “τζάμπα” σύμφωνα με τους όρους του μνημονίου αυτού ή κατά τους ατσίδες “να αξιοποιηθεί” όλος ο υπάρχων και μελλοντικός υπέργειος, επίγειος και υπόγειος πλούτος της χώρας μας.

18. Έλεγε ανακριβώς εν γνώσει του ότι θα εξοφλούσε το δάνειο των 110 δις ως προέβλεπε το μνημόνιο, ενώ γνώριζε ότι είχαν δημιουργηθεί ανάγκες πληρωμών για κάθε ένα έτος το 2014 και 2015 από 75 δις ευρώ περίπου για το κάθε έτος.

19. Καθιέρωσε φορολογικούς συντελεστές που όχι μόνον δεν προσελκύουν νέες επενδύσεις αλλά διώχνουν και εκτός Ελλάδας τις υπάρχουσες.

20. Όταν δεν μπορούσε πλέον να αποκρυβεί από τον απλό λαό η αλήθεια άρχισε να ζητεί επιμήκυνση της εξόφλησης που “υπερηφανευόταν” ότι θα έκανε σύμφωνα με τους όρους του μνημονίου και να ζητεί μικρό επιτόκιο σε σχέση με το ληστρικό που είχε υπογράψει με τις χώρες της ΕΕ (πήραν λεφτά από την ΕΚΤ με μικρό επιτόκιο και μας τα έδωσαν με 6% περίπου!).

21. Διέλυσε τα πάντα γιατί για αυτόν επιτυχία ήταν μόνον να εφαρμόσει το μνημόνιο που κατέστρεφε την χώρα και τον Ελληνισμό. Έτσι σήμερα τα σχολεία ως λέγεται δεν έχουν πετρέλαιο και ξεπαγώνουν οι μαθητές, τα νοσοκομεία δεν έχουν πολλά βασικά αφού οι προμηθευτές δεν πληρώνονται, οι εργολάβοι έργων δεν πληρώνονται με αποτέλεσμα να νεκρώσουν τα πάντα, οι φαρμακοποιοί δεν πληρώνονται, οι πρεσβείες μας στο εξωτερικό δεν χρηματοδοτούνται κτλ.

22. Αυξησε τρομερά κάθε είδους φόρο, π.χ. καύσιμα κτλ με δυσμενέστατα αποτελέσματα στην οικονομία και μείωση αντι αύξηση των φορολογικών εσόδων, αφού π.χ. περιόρισαν όλοι στο ελάχιστο τις μετακινήσεις τους με ΙΧ, με επιπτώσεις σε πολλά άλλα (τουρισμός, εστιατόρια κτλ).

23. Ενώ μείωνε τους μισθούς αύξανε κάθε το κόστος κάθε κρατικής παροχής, εισιτήρια λεοφορείων κτλ

24. Με τα όλα τα ανωτέρω και πολλά άλλα δημιούργησε τεράστια ύφεση στη χώρα και τρομερή ανεργία. Συνεπώς δημιούργησε μείωση του ΑΕΠ μείωση των φορολογικών εσόδων, αδυναμία πληρωμών κτλ, σκέτο αδιέξοδο, σκέτη καταστροφή.

25. Αποδέχθηκε τη διαδικασία των επικαιροποιημένων που δεν είναι τίποτε άλλο από μια βήμα βήμα σχεδιασμένη εξαθλίωση του Ελληνισμού και καταστροφή της χώρας ώστε να εκποιηθεί ο εθνικός της πλούτος μισοτιμής.

26. Κατάργησε κάθε εργασιακή σχέση που προστάτευε τους εργαζόμενους.

27. Το χειρότερο υποδούλωσε τη χώρα μετατρέποντας την σε προτεκτοράτο της Global Financial Government που ευαγγελίστηκε μόλις ανέλαβε.

Ουδείς πλέον μπορεί να ισχυριστεί ότι όλα όσα ζήσαμε έγιναν εντελώς τυχαία και οφείλονται και μόνον στην...αμέριστη βλακεία αυτού του ανθρώπου. Οχι. Υπάρχουν στοιχεία που τεκμηριώνουν το οτι ο Γεώργιος Α. Παπανδρέου, ως αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, υπήρξε φορέας (δεν λέω εμπνευστής γιατί το αποκλείω λόγω "βλακείας") ενός προμελετημένου σχεδίου για να φέρει τα πράγματα ως εδώ για τον τόπο. Οι δηλώσεις του τόσο προεκλογικά, όσο και λίγο μετά την εκλογή του, όσο και τα γεγονότα των αποκαλύψεων που ακολούθησαν μετέπειτα, αποδεικνύουν του λόγου το αληθές.

Προμελετημένο σχέδιο οικονομικής δολοφονίας μιας χώρας και - πιθανώς - ενός νομίσματος, σχέδιο που είχε εκπονηθεί σε δείπνο κερδοσκόπων στην «καρδιά» του Μανχάταν!

Τίποτε από τα γεγονότα των τελευταίων ετών δεν συνέβησαν τυχαία. Ούτε υπήρξαν προϊόντα λανθασμένων χειρισμών από κυβερνητικά στελέχη ή ακόμη κι απ τον ίδιο. Υπήρξαν απόλυτα στρατηγικά σχεδιασμένες κινήσεις, με υπολογισμούς περί του αποτελέσματος για την κάθε μία και ασφαλώς και της τελικής πράξεως.

Οι στρατηγικές κινήσεις του σχεδίου που ακολούθησε ο Παπανδρέου ήταν στην ουσία τους τέσσερις:

Πρώτον, λοιδωρία και κατασυκοφάντηση του ελληνικού λαού και της κατάστασης της ελληνικής οικονομίας μέσω - δήθεν - αγανακτισμένων δηλώσεων δικών του ή των βασικών στελεχών του, με στόχο την αποσταθεροποίηση, την αύξηση των spreads και την εκτίναξη των CDS και την υποβάθμιση της ελληνικής οικονομίας απο τους διεθνείς οίκους.

Δεύτερον, το μαγείρεμα των στοιχείων της ΕΛΣΤΑΤ με στόχο την παρουσίαση ψευδών στοιχείων, ούτως ώστε να θορυβηθούν για τα καλά οι αγορές και να αναγκαστεί η Ευρώπη να αποδεχτεί την επέμβαση του ΔΝΤ.

Τρίτον, να εξαναγκαστεί η χώρα, μέσα στον πανικό της επικείμενης οικονομικής κατάρρευσης, να αποδεχτεί μνημόνιο οικονομικής σταθερότητας, με επαχθείς για τη χώρα όρους και - το ζητούμενο - εκχώρηση Εθνικής Κυριαρχίας και περιουσίας. Αυτή η τρίτη κίνηση είχε επίσης και ως παράμετρο την γενική αποσταθεροποίηση της ευρωζώνης, μια αποσταθεροποίηση που θα έφερνε στην επιφάνεια και την πραγματική κατάσταση και άλλων "αδύναμων" χωρών και το ντόμινο που θα ακολουθούσε, θα έφερνε προ τετελεσμένου όλους τους ευρωπαίους - μη προετοιμασμένους για κάτι τέτοιο - ηγέτες.

Τέταρτον, την πλήρη βύθιση της χώρας στην ύφεση, την ανεργία και τη φτώχεια, ούτως ώστε να μπορούν οι ξένοι οικονομικοί δολοφόνοι να την κατακερματίσουν και να εκμεταλλευθούν τον πλούτο της, ορυκτό, υπερθαλάσσιο και υποθαλάσσιο, την ακίνητη περιουσία της και το εργατικό της δυναμικό σε εξευτελιστικές τιμές, καθιστώντας την το πρώτο "πειραματόζωο" για την επικείμενη επιβολή μιας παγκόσμιας Νέας Τάξης Πραγμάτων.

Οι δηλώσεις - κατά καιρούς - άλλωστε του ίδιου του Παπανδρέου περί της ανάγκης μιας παγκόσμιας διακυβέρνησης, δεν ήσαν καθόλου τυχαίες. Ήταν κι αυτές μέρος του σχεδίου, για την - ασυνείδητη - προετοιμασία του ελληνικού λαού, για κάτι το οποίο θα ήταν τελικώς ο αναπόφευκτος στόχος αυτής της σφοδρής οικονομικής αποσταθεροποίησης.

Εδώ έχουμε να κάνουμε λοιπόν με έναν εντεταλμένο οικονομικό δολοφόνο-πράκτορα ξένων συμφερόντων που οι πολιτικές του επιλογές καλύπτουν διεθνή πλαίσια.

Κατα συνέπεια, είναι πατριδοκάπηλος, πολιτικός εγκληματίας και του χρειάζεται ανώτατος εισαγγελέας που θα τον δικάσει επι εσχάτη προδοσία!

Και ρωτάω. Η ετεροδικία ισχύει ακόμα; Δικαστές υπάρχουν; ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΒΟΥΛΗΣΗ ΥΠΑΡΧΕΙ;

Επιμέλεια: www.logiosermis.net

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top