Select Menu


Μετά τη βόμβα των αποκαλύψεων των WikiLeaks, κανείς μας πλέον δεν δικαιούται να παριστάνει τον ανυποψίαστο.

"Εμβρόντητοι" οι Έλληνες διαβάσαμε τον τρόπο με τον οποίο δημιουργούνται τα διάφορα νούμερα, για ανάπτυξη και ύφεση, για πλεονάσματα κ.λ.π.

"Εμβρόντητοι" όλοι οι Έλληνες πληροφορήθηκαν τον τρόπο με τον οποίο οι διάφοροι αξιωματούχοι οδηγούν την Ελλάδα στα πρόθυρα της χρεοκοπίας, προκειμένου να επιβάλουν εξοντωτικά μέτρα για να ξεπουληθεί η χώρα.

Θα πρέπει λοιπόν να φύγει άμεσα το ΔΝΤ από την Ελλάδα. Ήδη η συμφωνία μας με το ΔΝΤ έχει ολοκληρωθεί και δεν του οφείλουμε τίποτα. Επομένως, δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να πάμε σε τέταρτο μνημόνιο με το ΔΝΤ.

Είναι η μόνη ευκαιρία να πιεστούν και να υποχωρήσουν οι διάφοροι Σόϊμπλε κ.λ.π. που ζητούν μετ’ επιτάσεως τη συμμετοχή του ΔΝΤ.

Η ελληνική κυβέρνηση έβγαλε μια ανακοίνωση με την οποία απλά ζητάει εξηγήσεις από τον μπάρμπα μου τον ψεύτη, αντί να απαιτήσει την άμεση απομάκρυνση του ΔΝΤ από την Ελλάδα.

Καλύτερη ευκαιρία δεν θα παρουσιαστεί.

Αν δεν το κάνει τώρα ο Τσίπρας και προτιμήσει τη σιγουριά της καρέκλας του, θα το πληρώσει πολιτικά πολύ ακριβά.

Πέτρος Χασσάπης

ΥΓ.  "Όποιος συνωμοτεί με άλλον με σκοπό να εκτελέσουν πράξη από εκείνες που αναφέρονται στο άρ. 134 ή με συνεννοήσεις με ξένη κυβέρνηση προπαρασκευάζει την εκτέλεση μιας απ’ αυτές τις πράξεις, τιμωρείται με κάθειρξη"...Aυτό και άλλα πολλά ξεκαθαρίζει με απόλυτη σαφήνεια το άρθρο 134 του Ποινικού Κώδικα.!

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top