Select Menu


Με επαγγελματικού τύπου διαφήμιση στα media η οργάνωση με ηλεκτρονική διεύθυνση www.fluchthelfer.in διαφημίζει την εκστρατεία "γίνε λαθρέμπορος", (ή διακινητής παράνομων μεταναστών) υποκινώντας τους πολίτες να διαπράξουν το ποινικό αδίκημα, (και σε Γερμανία και σε Αυστρία), της λαθραίας διακίνησης μεταναστών

Στα αγγλικά η σελίδα μιλάει για «πράκτορες διαφυγής» (‘escape agents’) και συνδέει αυτούς που βοηθάνε παράνομους μετανάστες να εισέλθουν στην Ευρώπη με εκείνους που βοηθούσαν ανθρώπους στην κομμουνιστική Ανατολική Γερμανία να περάσουν προς τη Δύση! 


Αυτοί οι άνθρωποι «θεωρούνται έντιμοι και δίκαιοι». Και ενημερώνει τους «πράκτορες» πως «η διευκόλυνση της πτήσης παραμένει νόμιμη», καθώς «εντός του χώρου Σένγκεν, αυτό δεν φέρει κανένα σημαντικό κίνδυνο και είναι ακόμα σχετικά εύκολο να γίνει», ενώ μια τέτοια κίνηση, εκτός του ότι επαινείται, κρίνεται «απαραίτητη για μια ελεύθερη και δίκαιη κοινωνία», που πρέπει να είναι η ΕΕ.

Δείτε το βίντεο:


Ιδιοκτήτης της εν λόγω σελίδας είναι η οργάνωση "The Ayn RandInstitute" με έδρα τις ΗΠΑ. Το Ινστιτούτο Άυν Ραντ είναι ένα αμερικανικό think-tank. Αυτό το think tank, απευθύνοντας έκκληση για «συμπόνια» από τους Ευρωπαίους, τους καλεί, χάριν «ανθρωπισμού», να γίνουν ενεργοί βοηθοί ώστε περισσότεροι μουσουλμάνοι και Άραβες να εισέλθουν στην Ευρώπη, καθώς η συντριπτική πλειοψηφία των μεταναστών είναι μουσουλμάνοι. Το περίεργο είναι ότι μέχρι τώρα, το Ινστιτούτο Ayn Rand δεν είχε δείξει κάποια ιδιαίτερη αγάπη προς τους μουσουλμάνους και τους Άραβες.

Το Ayn Rand Institute, που πήρε το όνομά του από την φιλόσοφοΆυν Ραντ, ιδρύθηκε στην Καλιφόρνια των ΗΠΑ το 1988, τρία χρόνια μετά τον θάνατο της Ραντ (1905 -1982), με σκοπό την διάδοση των ιδεών της Ραντ και ειδικότερα του «αντικειμενισμού». Η γεννημένη στην Αγία Πετρούπολη της Ρωσίας, εβραϊκής καταγωγής Ayn Rand (γεννήθηκε ως Alissa Rosenbaum Sinowjewna), ήταν σιωνίστρια και θερμή υπέρμαχος του Ισραήλ. Το Ισραήλ, για αυτήν, ήταν ένα «προοδευτικό, επιστημονικό, πολιτισμένο κράτος», σε αντίθεση με τους περιφρονημένους Παλαιστίνιους και Άραβες. 

Αυτοί για την Ραντ, δεν ήταν παρά μόνο «μια ομάδα σχεδόν εντελώς πρωτόγονων άγριων που δεν έχουν αλλάξει εδώ και χρόνια, οι οποίοι είναι ρατσιστές και μισούν το Ισραήλ». Έλεγε: «Οι Άραβες είναι μία από τις λιγότερο αναπτυγμένες κουλτούρες. Είναι συνήθως νομάδες. Ο πολιτισμός τους είναι πρωτόγονος και αγανακτούν με το Ισραήλ γιατί είναι το μοναδικό προγεφύρωμα της σύγχρονης επιστήμης και του πολιτισμού στην ήπειρό τους. Όταν υπάρχουν πολιτισμένοι άνδρες να πολεμούν με άγριους, θα υποστηρίξεις τους πολιτισμένους άνδρες, δεν έχει σημασία ποιοι είναι αυτοί». Για την Ραντ, η γη των Αράβων ήταν μια «γη δολοφόνων» - οι Άραβες στην φρασεολογία της είναι απλά «τέρατα» (monsters).


Με το θάνατο της Ayn Rand τίποτα θεμελιώδες δεν έχει αλλάξει. Το Ayn Rand Institute ιδρύθηκε από τον εβραϊκής καταγωγής γεννημένο στον Καναδά, φιλόσοφο Leonard Peikoff. Σήμερα διευθυντής του Ινστιτούτου είναι ο γεννημένος στο Ισραήλ , Εβραίος συγγραφέας και πρώην ακαδημαϊκός Yaron Brook(φωτο). Σε ένα βίντεο μιλάει για τον πόλεμο εναντίον των Παλαιστινίων αμάχων δηλώνοντας απερίφραστα: «Τα πάντα επιτρέπονται, εφόσον κρίνεται απαραίτητο μέσα από την σκοπιά του πολέμου...»

Το Ινστιτούτο Άυν Ραντ εγκρίνει με κάθε τρόπο τον ισραηλινό πόλεμο στη Μέση Ανατολή και κάνει έκκληση για συνεχή «σκληρή δράση στον πόλεμο κατά της τρομοκρατίας». Οι κρίσεις που προκαλούνται από αυτούς τους πολέμους έχουν προκαλέσει κύματα προσφύγων προς την Ευρώπη.


Για την καταχώρηση (registration) στο fluchthelfer.in φαίνεται μία διεύθυνση που ανήκει στο "Rise Up", μια «αυτόνομη συλλογικότητα» με έδρα το Σιάτλ των ΗΠΑ (με σήμα το κοκκινόμαυρο αστέρι), που σκοπός της είναι «να συμβάλει στη δημιουργία ενός ελεύθερου κόσμου, χωρίς καταπίεση ή ιεραρχία». Ακούγεται, τουλάχιστον ως προς τον στόχο, σαν τους στόχους του Ιδρύματος Σόρος (με τις «χρωματιστές επαναστάσεις» του). Όπως περιγράφει η ίδια η "RiseUp": "Δημιουργούμε επαναστάσεις και ελεύθερες κοινωνίες".


Επιπλέον, αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι το εν λόγω αμερικάνικο think tank θέλει "πράκτορες" - «λαθρέμπορους» ΜΟΝΟ στην Ευρώπη. Μια παρόμοια εκστρατεία στις ΗΠΑ, για να βοηθηθούν μετανάστες από το Μεξικό να εισέλθουν παράνομα στις Ηνωμένες Πολιτείες, δεν υπάρχει.

Πηγές: εδώ, εδώ, εδώ, εδώ, εδώ κι εδώ
Επιμέλεια: Κόκκινος Ουρανός

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top