Select Menu


Σύμφωνα με την τελική πρόταση που υπέβαλαν οι πολιτικοί κοτζαμπάσηδες στους κατακτητές της χώρας, θα υπάρχει υποχρέωση για συγκέντρωση ενός ποσοστού αποδείξεων για να υπάρχει κάποια έκπτωση φόρου, διαφορετικά θα υπάρξουν φορολογικές ποινές:

1) Όσοι έχουν ετήσιο εισόδημα ως 9.500 ευρώ θα πρέπει να συγκεντρωθούν αποδείξεις που αντιστοιχούν στο 15% του ετήσιου δηλωθέντος εισοδήματός τους.

2) Από 9.501 ευρώ ως 20.000 ευρώ, θα πρέπει να συγκεντρωθούν αποδείξεις ίσες με το 30% του ετήσιου εισοδήματος.

3) Πάνω από 20.000 ευρώ θα πρέπει να συγκεντρωθούν αποδείξεις ίσες με το 40% του συνολικού ετήσιου εισοδήματος.

Για παράδειγμα, ένας ελεύθερος επαγγελματίας, θα φορολογείται με 29% συν 100% προκαταβολή φόρου, δηλαδή μιλάμε για περίπου 60% αρπαγή του εισοδήματος από το δημόσιο, θα πρέπει ταυτόχρονα να ξοδέψει υποχρεωτικά το υπόλοιπο 40% (και μάλιστα όχι σε ΔΕΚΟ κ.λ.π., αλλά σε καφετέριες, ταβέρνες κ.λ.π.), προκειμένου να μην τιμωρηθεί φορολογικά.

Δεν συζητάμε φυσικά και για τα ασφαλιστικά ταμεία, περίπου 37% που πρέπει να πληρώσει αυτός ο άνθρωπος.

Δηλαδή μιλάμε για απόλυτη δήμευση του εισοδήματος και πέρα από αυτό και των περιουσιών των δύστυχων πολιτών.

Μετά απορούμε γιατί κάποιοι δεν δηλώνουν τίποτα.

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top