Select Menu


Ο φερόμενος Υπουργός Άμυνας της Ελλάδος κάλεσε εσπευσμένα τους δημοσιογράφους για να τους μεταφέρει τηνεκτίμησή του ότι το ΝΑΤΟ και οι Ευρωπαϊκές χώρες θα αναγκάσουν τους Τούρκους να υπαναχωρήσουν, θα τους κάνουν ντα, επειδή αποκάλεσαν τη συμφωνία ‘μπούρδες’.

Λογικό να υποθέσει κανείς ότι εδώ φτάσαμε επειδή ο φερόμενος Υπουργός Άμυνας έκανε και άλλες τέτοιες ..εκτιμήσεις. Μπορούμε να επαναπαυθούμε λοιπόν ότι όπως και πριν έτσι και τώρα όλα θα πάνε μια χαρά και προς το καλύτερο!!

Ο φερόμενος Υπουργός Άμυνας ενδεχομένως και να βρήκε την ευκαιρία να μας αραδιάσει μπούρδες προσπαθώντας να δικαιολογήσει στον μουδιασμένο Ελληνικό λαό το γκριζάρισμα του Αιγαίου και την παράδοσή του σε ξένες δυνάμεις. ‘Να που η συμφωνία ήταν καλή διότι οι τούρκοι δεν την θέλουν’, θέλει να μας ψιθυρίσει στ’ αυτί.



Εμείς πάντως, θέλουμε να πούμε στον φερόμενο υπουργό ότι νοιώθουμε μεγάλη υπερηφάνεια και ασφάλεια με αυτόν στα ηνία του νευραλγικού υπουργείου Εθνικής Άμυνας. Δεν υπάρχει μεγαλύτερη ευτυχία από το ν’ ακούς έναν Υπ. Άμυνας να σου λέει ότι η Εθνική Κυριαρχία των ιερών χωμάτων των προγόνων σου και η προσωπική σου ασφάλεια, εξαρτώνται από τα συμφέροντα και τα καπρίτσια των άλλων.

Την ίδια ώρα, μπούρδες είπε και η φερόμενη κυβερνητική εκπρόσωπος όταν επέρριψε ευθύνες στις χώρες που ενεργούν μονομερώς και δεν τηρούν τις αποφάσεις της ΕΕ. Η κυρία αυτή νομίζει ότι απευθύνεται σε ηλιθίους. Ευθύνες δεν μπορεί να επιρρίψει κάποιος που έχει ευθύνες και δεν έχει κάνει καν μια στοιχειώδη αυτοκριτική. Ο άνθρωπος αυτός πάσχει από σοβαρή έλλειψη κύρους και αυτομάτως απορρίπτεται στον κάδο των αχρήστων ως αναξιόπιστος και ανακόλουθος. Ήταν η φερόμενη κυβέρνησή της που έδρασε μονομερώς, άνοιξε τους ασκούς του Αιόλου και σα να μην έφταναν όλα αυτά απειλούσε κιόλας. Η αμετανόητη αυτή κυβέρνηση (που τρωγόταν από τότε που ήταν αντιπολίτευση ν’ ανοίξει τα σύνορα στους ‘πρόσφυγες’ ενώ ταυτόχρονα υποστήριζε τη νατοϊκή ‘αντιπολίτευση’ στη Συρία) δεν ζήτησε ποτέ συγνώμη από τον Ελληνικό λαό που μετέτρεψε την Πατρίδα του σε σουρωτήρι της Αφρικής και της Ασίας, αλλά συνεχίζει ακάθεκτη τις ίδιες πολιτικές.

Η ‘δεύτερη φορά αριστερά’, εκτός από εγκάθετη είναι και παγιδευμένη στο δόγμα του Αιγαίου που δεν έχει σύνορα διότι ανήκει στα ψάρια του. Αυτές οι μπούρδες δεν μαζεύονται τώρα. Μέσα σε λίγους μήνες οι success ΣΥΙΡΖΑΝΕΛ κατάφεραν το αμίμητο: να γκριζάρουν ολόκληρο το Αιγαίο, να βάλουν μέσα στο Σπίτι μας επιτηρητή το πολεμοκάπηλο ΝΑΤΟ, να ανοίξουν τις ορέξεις των τούρκων, να μεταμορφώσουν την πληθυσμιακή σύσταση των ευάλωτων νησιών μας παραδίδοντάς τα στο έλεος του κάθε ‘πρόσφυγα’ και του κάθε ‘προστάτη’, να εισάγουν χιλιάδες φτηνούς εργάτες για τους φίλους τους τους ‘επενδυτές’. Οι επιπτώσεις όλων των παραπάνω είναι ασύλληπτες για την Ελλάδα που γνωρίζαμε.

Και ενώ συμβαίνουν όλα αυτά και τα ευαίσθητα ακριτικά νησιά πλημμυρίζουν ασταμάτητα με χιλιάδες στρατιές λαθρομεταναστών εποίκων, η φερόμενη κυβέρνηση σχεδιάζει να μετατρέψει ολόκληρη την Ελλάδα σε κέντρο μετεγκατάστασης φερόμενων προσφύγων.
Και έως τώρα κανείς τους δε νοιώθει την υποχρέωση να ενημερώσει τον Ελληνικό λαό μέχρι πότε θα συνεχιστεί αυτή η εθνική προδοσία. Πόσες χιλιάδες ακόμα βρε αδερφέ; Πόσα εκατομμύρια; Ξανά μανά η απάντηση εξαρτάται από τα καπρίτσια των άλλων. Από τις ευρωπαϊκές χώρες που δεν συνεργάζονται, από τους τούρκους που δεν συνετίζονται, από το ΝΑΤΟ που δεν τραβάει το αυτί των τούρκων, από το τι θα αποφασίσει η Μέρκελ, από τους κακούς πολέμους που γίνονται σε όλον τον πλανήτη.

Και αναρωτιέται κανείς για ποιον λόγο χρυσοπληρώνουμε αυτούς τους αγύρτες να το παίζουν υπουργοί και πρωθυπουργοί.

Όσο για τον Ελληνικό λαό, σε μία χώρα που προορίζεται να γίνει χώρος, πρέπει να εκπαιδευτεί να αγαπάει. Υπάρχει το πιστοποιητικό αγάπης και δίνονται μαθήματα πολιτικά ορθής μπούρδας από τις χιλιάδες χρηματοδοτούμενες ΜΚΟ που έχουν ξεφυτρώσει σαν τα μανιτάρια. Ένα ανάλογο ισότιμο πιστοποιητικό δίνεται επίσης από τους χρήσιμους ηλιθίους (και όχι μόνο) της αριστεράς που τόσα χρόνια ίδρωσαν κυριολεκτικά για να ανοίξουν το δρόμο στο σημερινό χάος. Τώρα κάνουν τους κινέζους. Λέγεται πιστοποιητικό πολιτικών φρονημάτων και παραδίδει μπούρδες μίσους κατά του αιώνιου καημού τους, κατά του ‘φασίστα’, του ‘ρατσιστή’, του ‘ακροδεξιού’, του ‘εθνικιστή’.

Σε αυτό το τρελοκομείο των ‘φερόμενων’ όπου όλοι ζουν κάπου αλλού εκτός από εκεί που υπάρχουν και αναγκαστικά πρέπει να λένε μπούρδες, δεν μπορούμε να παραλείψουμε και την φερόμενη ΕΕ, το αταίριαστο ζευγάρι που προσποιείται για να μην χαλάσει τη δημόσια εικόνα του. Ο ένας λέει στον άλλον αυτό που θέλει ν’ ακούσει, μπούρδες δηλαδή, αλλά πίσω από την πλάτη του τον/την κοροϊδεύει. Τώρα τελευταία δε, έχουν σπάσει τα νεύρα τους και κοροϊδεύονται στα ίσια. Μένουν μαζί μόνο από συνήθεια, ανασφάλεια και συμφέρον. Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή λοιπόν που μας έχει πατήσει το κεφάλι, εξέφρασε την επιθυμία συνεργασίας των χωρών του Βαλκανικού διαδρόμου, την ανησυχία για ανθρωπιστική κρίση, και στέλνει στην Ελλάδα επιτροπή (πάλι!) για να καταγράψει τις ανάγκες και να ετοιμάσει σχέδιο έκτακτης ανάγκης.

Κατά τα άλλα, οι ‘μπούρδες’ του τούρκου εκπροσώπου μας μάραναν.

Από ζητιάνους μας κατάντησαν και ασθενείς που ζούμε σε απροσδιόριστο χώρο ‘έκτακτης ανάγκης’ και υπό καθεστώς συνεχούς ‘ανθρωπιστικής κρίσης’, ένα πράμα σαν τα ατέλειωτα μνημόνια, για να έρχονται κάθε λίγο και λιγάκι να μας ‘σώνουν’. Τα περιθώρια τέλειωσαν εδώ και πολύ καιρό. Τίθεται ευθέως θέμα υπεράσπισης της φυσικής μας Πατρίδας και της βιολογικής μας ύπαρξης. Μέλλει μόνο να αποφασίσουμε και μεις αν θα συμπεριφερόμαστε ως φερόμενοι Έλληνες καταπίνοντας αμάσητα τις μπούρδες τους ή ως ΕΛΛΗΝΕΣ.

Φαίη/Αβέρωφ

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top