Select Menu


Ο αποκαλυπτικός διάλογος για την εμπλοκή του ΝΑΤΟ στο Αιγαίο!

Δεκτή υπό όρους γίνεται η πρόταση της Τουρκίας και της Γερμανίας για εμπλοκή του ΝΑΤΟ στο Αιγαίο από την Αθήνα, μια πρόταση που όλα δείχνουν ότι δέχθηκε η Άνγκελα Μέρκελ χωρίς να έχει ενημερώσει τους υπόλοιπους Ευρωπαίους και βεβαίως τον Αλέξη Τσίπρα!

Σε κάθε περίπτωση ιδιαίτερη σημασία έχει η συζήτηση που έκαναν στο τηλέφωνο ο Έλληνας πρωθυπουργός με την Γερμανίδα Καγκελάριο.

Να σημειωθεί ότι ο Αλέξης Τσίπρας βρισκόταν στην επιστροφή από την Τεχεράνη και είχε άγνοια για το σχέδιο των Ερντογάν - Νταβούτογλου και της Μέρκελ.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Τα Νέα ο διάλογος που είχαν οι δύο ηγέτες είναι αποκαλυπτικός.

«Εντάξει, Άνγκελα, εμείς δεν έχουμε αντίρρηση, υπό την προϋπόθεση ότι δεν θα προκύψουν τουρκικές απαιτήσεις ή ζητήματα που δεν συνάδουν με το διεθνές δίκαιο και δεν θα τεθούν θέματα εθνικής κυριαρχίας», ήταν η κατάληξη του τηλεφωνήματος, λίγες ώρες αφού ο Έλληνας πρωθυπουργός ενημερώθηκε από τις επίσημες ανακοινώσεις.

Η Γερμανίδα καγκελάριος πριν κλείσει το τηλέφωνο θέλησε να αποφορτίσει το κλίμα και φέρεται να είπε αστειευόμενη στον πρωθυπουργό: «Τι να σου πω Αλέξη. Ο διάβολος κρύβεται πάντα τις λεπτομέρειες». Η κ. Μέρκελ προσπάθησε έτσι να καθησυχάσει τον Αλέξη Τσίπρα για μια συμφωνία που κλείστηκε τουλάχιστον σε προφορικό επίπεδο με την Τουρκία και τον Αχμέτ Νταβούτογλου.

Η αλήθεια βέβαια, παρά τα αστειάκια, είναι ότι ο διάβολος όντως κρύβεται στις λεπτομέρειες, εκεί που τα ελληνόφωνα βαποράκια εισπράττουν σφαλιάρες!

Μετά τις παραπάνω αποκαλύψεις, αλλά και τους διαλόγους που αποκαλύφθηκαν χθές, θα έπρεπε να είχε ανοίξει η Γη και να τους είχε καταπιεί όλους...

Μιλάμε για τους "σωτήρες" του έθνους, που αντί να κρατήσουν ψηλά την αξιοπρέπεια της χώρας, εισπράττουν σφαλιάρες από τους αχυράνθρωπους της Ευρώπης, αυτοδιασυρόμενοι και παρασέρνοντας στον προσωπικό τους κατήφορο την ίδια τη χώρα.

Εκεί  που ο μέγας "διαπραγματευτής" Βενιζέλος γινόταν δεκτός με φάπες, εκεί που ο καραγκιοζάκος του success γινόταν περίγελος ακόμη και των θυρωρών, εκεί που ο "αριστερός" επαναστάτης του κώλου σερνόταν σαν ζαλισμένη γαλοπούλα από τον Γιούνγκερ, εκεί που ανεβοκατέβαζαν ως "μαλάκα" τον αρχιξεφτίλα ΓΑΠ...

Εκεί ακριβώς ο Τούρκος πρόεδρος απέδειξε με τον πλέον υποδειγματικό τρόπο τι σημαίνει να απαιτείς και να επιβάλεις να σε αντιμετωπίζουν ως περήφανο ηγέτη της χώρας σου, που όχι μόνο δε γίνεσαι βαποράκι εντολών, αλλά επιβάλεις και τους δικούς σου πολιτικούς όρους σε όλη την Ευρώπη!

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top