Select Menu


Γράφει ο mitsos175

Ανακοίνωση: Μαϊμού το έσκασε από τη γερμανική πρεσβεία και κυκλοφορεί ελεύθερη στα ΜΜΕ. Αν τη δείτε, μην την πιστέψετε, είναι παραμύθι σαν όλες τις προηγούμενες.

Αυτό κι αν είναι φαντασία. Θέλουν να πιστέψουμε, ότι ο Κούλης, που πριν γίνει φύρερ στη ΝΔ, γελούσε μαζί του μέχρι κι ο Άδωνης, έχει αέρα νίκης! Τώρα γελά ο Μητσοτάκης, γιατί η γλώσσα του μπουμπούκου τον γαργαλάει στις πατούσες, αλλά μαζί του γελάω κι εγώ, καθόσον το μόνο αέρα που έχει, είναι στο μυαλό του.

Μα σοβαρά πιστεύουν, ότι θα τα καταφέρουν να πείσουν έστω κι ένα αναποφάσιστο; Αλλά ο στόχος δεν είναι αυτός. Στόχος είναι να δικαιολογήσουν αυτά που έπονται. Τι μας έρχεται; Τσουνάμι. Φόρων, περικοπών, λεηλασίας, βίας, ψευτιάς και διαφθοράς. Νέα Μνημόνια από ΕΕ - ΔΝΤ, με τη συμμετοχή των ντόπιων δοσίλογων καθαρμάτων.

Ο ΣΥΡΙΖΑ κάνει ότι του πουν οι τοκογλύφοι. Αλλά τα SS θέλουν Μητσοτάκη. Διότι είναι ο πιστός τους σκύλος. Λυσσασμένος όσο και τα αφεντικά του, αλλά πιστός στο νεοφιλελεύθερο Ράιχ. Το ΣΥΡΙΖΑ θα τον εξευτελίσουν κι άλλο, βοηθούν σ' αυτό οι απίθανες αρλούμπες, που μας αραδιάζουν τα στελέχη του, για να δικαιολογηθούν, και που για πρώτη φορά βγάζουν τέτοιο γέλιο ανάμικτο με οργή.

Ο ΣΥΡΙΖΑ πέφτει με διαρκώς αυξανόμενη ταχύτητα από την πολιτική του Μνημονίου, από το φαγοπότι των συγγενών κλπ, με ταχύτητα η οποία δίνεται από τον παγκόσμιο νόμο του Νεύτωνα. Πιο απλά: Αν δεν έχεις το λαό να σε κρατάει, πέφτεις. Ο κόσμος αγανάκτησε, τους μούντζωσε κι αποτραβήχτηκε αηδιασμένος. Για πρώτη φορά δεν χρειάζεται να συμπιέσουν τα ποσοστά του, είναι όντως κάτω του 20%.

Αλλά! Το να μας λένε ότι ο βρικόλακας έχει ρεύμα, είναι πολύ χοντρό για να το καταπιούμε. Ρε σεις, τον Κούλη τον ψήφισε το 1,7%. 0,5% είναι στατιστικά όσοι έχουν άνοια, και 1% είναι οι πλούσιοι. Το 0,2% είναι τα βαφτιστήρια του μπαμπά του και οι λοιποί συγγενείς που διορίστηκαν από το σόι του. Στη ΝΔ ψήφισαν μόνο 420 χιλιάδες στον α' γύρο. Όσο για το β' ακόμα χειρότερα 320. Ξέρετε τι πάει να πει αυτό; 16% το πολύ, όπως και να το πάρουμε.

Αλλά η διαταγή είναι να διαλυθούν τα δεκανίκια, που αποδεδείχθηκαν άχρηστα, όσοι μπορέσουν να πάνε στη ΝΔ ως ανταλλακτικά, να δείξουν δήθεν ότι έχει ρεύμα ο "ανθρωποδιώχτης", οι υπόλοιποι να πάνε στη χωματερή. Όσο για το ΣΥΡΙΖΑ, οι κουταμάρες των στελεχών του και η άγρια νεοφιλελεύθερη ακροδεξιά πολιτική, δεν του αφήνουν πολλά περιθώρια. Αν γίνουν εκλογές κάηκαν κι οι δυο. Θα ψάχνουν ψήφο με το φανάρι. Όπως και τα δεκανίκια, που δεν θα ξαναδούν Βουλή ούτε με κιάλια.

Που θα πάει ο κόσμος; Εξαρτάται, προς το παρόν τους βρίζει όλους. Ελπίζω να πάει να πετάξει τους κηφήνες σε καμιά χωματερή, αρκετά μολύνθηκε το περιβάλλον. Το λιβάνισμα λοιπόν στο Μητσοτάκη από τα ΜΜΕ είναι απλά η εκτέλεση της διαταγής, που έβγαλε η Siemens κι άλλα αρπακτικά. Θα ενταθεί η πίεση για Οικουμενική, ώστε να ψηφιστούν τα νέα τρις χειρότερα βασανιστήρια που έρχονται.

Αν νομίζουν πάντως στη ΝΔ ότι προηγούνται, ας απαιτήσουν εκλογές. Μπορούν να παραιτηθούν οι βουλευτές της και να γίνουν επαναληπτικές. Αλλά δεν τολμάνε. Θέλουν να κυβερνήσουν με ραδιουργίες, μαγειρέματα, ερήμην του λαού, συνεργαζόμενοι στην αρχή με το ΣΥΡΙΖΑ, για να περάσουν τα μέτρα, κατόπιν όμως να μεταβιβαστεί η εξουσία στους επαγγελματίες νεοφιλελεύθερους ανθρωποφάγους, καθόσον οι κανίβαλοι του ΣΥΡΙΖΑ είναι πρωτάρηδες,, δεν ξέρουν πως να δαγκώσουν και μας τρώνε ζωντανούς.

Όσο για το "ρεύμα" τους λέω, ότι αυτοί που παν ή θα πάνε στη ΝΔ, είναι όσοι διώχνουν, εξοργίζουν, αηδιάζουν και τρομάζουν τον κόσμο. ΠΟΤΕ σκουπιδότοπος δεν βελτιώθηκε όταν πήγαν σ' αυτόν περισσότερα σκουπίδια.

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top