Select Menu



Να τους χαίρεσθε στη Στοά Αγραμμάτων.

Ο Kamenos με τους ηχηρούς τσαμπουκάδες του και τις συκοφαντίες που στήνει το γνωστό αρχαίο site σε ότι κινείται (είναι φανερό ποιοί είναι πίσω του) μαζί με τον Αλέξη Έρπη Γιουσουφάκη παρέδωσαν πάλι την Εθνική κυριαρχία χωρίς να ανοίξει μύτη.

Το πολίτευμα συνεχίζει να μη λειτουργεί. Μας κάνει εντύπωση πως μια χώρα χωρίς δημοκρατία, όπου απαγορεύεται η ελεύθερη πρόσβαση και πολυφωνία στα ΜΜΕ παραμένει μέλος της ΕΕ, μη τηρώντας βασικές αρχές της. H Ελλάδα είναι ξένο σώμα πλέον. H Nέα Δημοκρατία παραμένει πολιτικά αδρανής και ζεί χρωστώντας της Μιχαλούς ενώ μαζεύει ακόμη τα συντρίμια που άφησε ο Καραμανλής που έπεσε απο ψηλά ακούγοντας Vodaphone και αφήνοντας ένα νεκρό χωρίς δολοφόνο.

Συμφωνούμε με τη πρόσφατη άποψη της μικρής Όλγας Βαρδινογιάννη για την ανάγκη άμεσης αλλαγής του καταστατικού στη ΝΔ, κάτι που πρέπει να γίνει πρίν τα Χριστούγεννα. Η Vodafone να ξεχασθεί. Mε τί λεφτά θα βγάλουν Πρόεδρο; Ποιός Μ εκεί μέσα σκέφτηκε αυτή τη λύση; Eίναι πολύ η σκαρταδούρα στη ΝΔ και δυσκολεύομαι να βρώ τον Μ.

Είναι μεγάλο πρόβλημα για τη Δημοκρατία και την Ελλάδα, ότι όλοι οι υποψήφιοι της ΝΔ είναι καλοί μόνο για να κάνουν τις γάτες στα κεραμίδια. Όποια και να βγεί πάντως θα της ρίξουμε κούρεμα με τη ψιλή. Τo ρισκάρουν τα γατάκια και οι εφοπλιστές anonymous;

Πόσοι πήγαν στα νοσοκομεία πρόσφατα; Τους μετράνε στη ΝΔ; Μέρες και Νύχτες θα μετράνε απο τη στιγμή που θα “ανεβαίνουν”. Θα βγάλουν και έρπη ή θα σπάνε γόνατα…

Μετά το χαρούμενο διάλειμμα με τη ΝΔ και τα αφεντικά τους, ας επιστρέψουμε στο γήπεδο της συνεχιζόμενης Εθνικής Παράδοσης. Ποιός ξεχνάει τις επιτυχίες της σημερινής κυβέρνησης της συμφοράς;

1. Ταμείο Ανάπτυξης και ξεπουλήματος της Εθνικής περιουσίας: Ήταν στο πρόγραμμα των ΑΝΕΛ και τώρα γίνεται πραγματικότητα (βλέπετε εδώ και εδώ)

2. Τράπεζες: Έφαγαν τα δάνεια και ξεπούλησαν τις μετοχές φτηνά φορτώνοντας με δις ευρώ ζημιά το ΤΧΣ, τη χώρα και τους πολίτες που τις δάνεισαν. Εγκληματική η παρουσία του Ντράγκι με τις πλάτες Σόιμπλε και του Γιουνκέρ. Τα ομόλογα κουρεύτηκαν μια νύχτα κρυστάλλων (βλέπετε εδώ, εδώ και εδώ). Η διαφορά είναι ότι εμείς τα είπαμε πριν γίνουν. Οι άλλοι τα είπαν μετά. Αυτό έχει τη σημασία του.

3. S-300: Παράδοση των μυστικών των S-300 στο Ισραήλ (είχαν προηγηθεί και άλλοι, απλά τώρα ολοκληρώθηκε) αφήνοντας την Ελλάδα χωρίς αεράμυνα, αφού τα σχέδια μέσω Ισραήλ έχουν πάει στις ΗΠΑ και μέσω αυτών στη Τουρκία. Πιστεύουμε απόλυτα την άποψη του Reuters (βλέπετε σχετικά εδώ). Για το θέμα έχουμε γράψει σχετικά και εμείς λίγο καιρό πρωτύτερα (βλέπετε εδώ). Προσθέτουμε ότι αυτό που μας ανησυχεί περισσότερο είναι ότι απο τις διαψεύσεις που δίνονται απο κουμπάρους στο Επιτελείο Αεροπορίας διαφαίνεται ότι στο Επιτελείο δεν υπάρχει γνώση σε πολλά θέματα. Γιαυτό και ο Kamenoς αναβάθμισε σαν στρατιωτικό μυστικό τη Συσκευή της Καμπούλ (βλέπετε εδώ, εδώ και εδώ). Τους αυτώνουν για να κοιμούνται όρθιοι.

4. FYROM: Παράδοση εθνικής κυριαρχίας. Τόν έλεγχο των συνόρων με τη FYROM ανέλαβε η FRONTEX με απόφαση της κυβέρνησης των ξένων. Φτάσαμε σε αυτό το σημείο παρότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ ήξερε, όπως και οι ΗΠΑ (βλέπετε εδώ).

5. Νησιά Αιγαίου: Παράδοση εθνικής κυριαρχίας. Τόν έλεγχο των θαλασσίων συνόρων με τη Τουρκία ανέλαβε η RABIT με απόφαση της κυβέρνησης των ξένων. Ήξεραν και δεν έκαναν τίποτα. Παρέδωσαν εθνική κυριαρχία πάλι (βλέπετε εδώ). Η ΝΔ λείπει. Όλοι λείπουν. Εϊναι όλοι παρέα και όλοι γνωρίζουν, γιαυτό “λείπουν” όταν πρέπει.

6. Ο ΠτΔ εκτός του ότι έχει ασθενή μνήμη, κακή γνώση της Ελληνικής γλώσσας και γραμματείας, είναι ΑΠΩΝ. Αυτή τη φορά συμφωνούμε με τον Ευάγγελο πρώην Τούρκογλου που λέει ότι ο Παυλόπουλος παίζει μικροπολιτικά παιγνίδια, αν και τη παρατήρησή του την βρίσκουμε πολύ ευγενική… Απο το Σεπτέμβρη του 2014 δεν το ήξερε αυτό; Εμείς πως το ξέραμε;

7. Πιστεύετε ακόμη τους ψεύτες; (βλέπετε εδώ). Πάρτε το είδηση. Δεν θέλουν ανάπτυξη. Δεν ξέρουν τί είναι και απέχουν απο ουσιαστικές δράσεις (βλέπετε εδώ). Η Ελλάδα έχει κυβέρνηση ξένων, ζώων και φυτών. Αυτοί που είχαν τις θέσεις – κλειδιά στα θέματα ανάτπυξης τις έχουν και τώρα και συνεχίζουν να μη κάνουν τίποτα. Αν φτάσουμε στα ονόματα, τότε η κατάσταση θα είναι κοντά στην αποτέφρωση.

8. Σκουριές και απόβλητα απο βιομηχανίες: Aφήνουν το κόσμο να πίνει νερό με κυάνιο και χρώμιο ενώ λύσεις υπάρχουν (βλέπετε εδώ). To άσχημο είναι ότι κρύβονται με εντολή ανωτέρω τα τεχνολογικά άρθρα μας, όπως κρύβουν την αλήθεια και όπως παράγουν και ανεβάζουν χλεχλέδες για ηγέτες, για να μη φαίνεται η χρόνια ένδεια στη Στοά των Αγραμμάτων. Υπάρχει ένδεια και μεγάλη σε όλα τα θέματα. Με αντιγραφές ιδεών, ψευτομαγκίτσες, κουτοπονηράδες, συκοφαντίες διανοητικά καθυστερημένων κλπ η τεχνολογία δεν αντιγράφεται, θέλει και αυτή το χρόνο της. Η Ελλάδα χρειάζεται τη τεχνολογία και δεν έχει χρόνο να περιμένει τους αποτυχημένους κουραδόμαγκες να γίνουν μάγκες. Αυτό κάνει τη λύση μονόδρομο…

9. Για ποιά στήριξη απο τον Kέρυ και τις ΗΠΑ σας μιλούν απο τη κυβέρνηση των λαδωμένων; Σε ποιούς πουλάνε αυτά τα φύκια (βλέπετε σχετικά εδώ); Ελπίζω να φερθούν έξυπνα πριν απο άλλους.

10. Για ποιο προυπολογισμό θα γίνει μάχη στη Βουλή όπως λένε τα ΜΜΕ των εφοπλιστών anonymous; Γιατί οι ψεύτες δημοσιογράφοι δεν λένε ότι ο προυπολογισμός περνάει απο τις Βρυξέλλες; Θέατρο του παραλόγου πάλι απο τα παιδιά της Στοάς Αγραμμάτων…

Οι δημοσιογράφοι συνεχίζουν να τιμούν το ΧΤΕΣ και όχι το ΑΥΡΙΟ. Συνεχίζουν να μη ανεβάζουν τεχνολογικά άρθρα μας δείχνοντας ότι είναι μέρος του κυκλώματος τωνεφοπλιστών anonymous που δεν πληρώνουν φόρους για να πληρώνουν οι πολίτες ισοδύναμα και που προφανώς πληρώνουν επάξια τους μισθούς τους. Τέχνη είναι και το να κρύβεις το φώς, μόνο που στο τέλος θα πληρώσουν τα διόδια απο τη τσέπη τους. Να προσέχουν, γιατί σιγά-σιγά το φώς αυτό θα τους καίει και θα τους προκαλεί αφόρητο πόνο. σε όλα τα σημεία του σώματος τους, κάτι σαν κατάρα του Φαραώ θα είναι.

Το πιο αστείο είναι, ότι οι ευρωπαίοι φορολογούμενοι πληρώνουν φόρους για να χρηματοδοτούν την Ελλάδα, στην οποία δεν πληρώνουν φόρους οι εφοπλιστές anonymous με έδρα την Ελλάδα (έχει και η Ελλάδα “City of London” για τους εφοπλιστές του Νότου) ενώ η πειρατεία με πλοία μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας πάει σύννεφο. Για τη πειρατεία στo Αιγαίο έχει μιλήσει και ο ίδιος ο Αλέξης Γιουσουφάκης ενώ πολλοί στην Ελλάδα διερωτώνται πόσοι απο αυτούς μιλούν Ιταλικά ή Γαλλικά…

Είναι καιρός να κάνουν όλοι στην άκρη. Κούρεμα αυτοί, Διπλό Κούρεμα εγώ. Ότι ανεβαίνει θα πηγαίνει στο νοσοκομείο και μετά για πτώση απο φωταγωγό. Έρχονται νέες λίστες…

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top