Select Menu


Η αβάσταχτη γουρουνιά του πασοκισμού...

Πότε θα απαλλαγούμε πιά απ' αυτή την γάγγραινα της κοινωνίας και της χώρας που λέγεται ΠαΣοΚ και πασοκισμός;

Ποιά βιβλική καταστροφή πρέπει επιτέλους να πέσει σ'αυτή την χώρα για να πάει μαζί της στον διάολο ο καρκίνος του έθνους που ακούει στο όνομα ΠαΣοκ και πασοκισμός;

Τούτα τα πολλά και σκόρπια καρκινικά κύτταρα μέσα στην κοινωνία, και τον καρκινικό όγκο που έχει κάνει μετάσταση και έχει διηθήσει ολόκληρο το κυβερνητικό κόμμα, με ποιόν τρόπο θα τα εξουδετερώσουμε;

Όλοι έχουμε προσπαθήσει κάποια στιγμή να κάνουμε απεγκατάσταση ή delete σε ένα άχρηστο πρόγραμμα στον υπολογιστή μας και έχει βγεί το φοβερό μήνυμα:

''Το πρόγραμμα δεν μπορεί να απεγκατασταθεί. Ορισμένα στοιχεία του χρησιμοποιούνται από το σύστημα''.

Ε, αυτό ακριβώς.

Αυτό είναι το ΠαΣοΚ. Ένα conflict της πολιτικής και κοινωνικής ζωής του τόπου, μιάδυσλειτουργία που έχει ενσωματωθεί στην λειτουργία του συστήματος και που μόνο με μορφοποίηση (format) ή με σπάσιμο του υπολογιστή θα μπορέσουμε να απαλλαγούμε.
Τούτοι οι πράσινοι λεκέδες που τρωγοπίνουν με αστέρες της διαπλοκής, μέσα σε μιά κυβέρνηση ''αριστερή'' που χαρίζει επί της ουσίας τα δάνεια 98 εκατομμυρίων ευρώ μέχρι το 2021 στο μεγκάλο εργολαβικό κανάλι και γλεντάνε ανήμερα της συμφωνίας για πούλημα των δανείων του κοσμάκη σε κερδοσκοπικούς-δολοφονικούς οίκους του εξωτερικού, αυτά τα πράσινα μιάσματα, ο πράσινος εμετός, πώς θα καθαριστεί απ' την πατρίδα;

Θα πρέπει να βρεθεί άραγε πάλι κάποιος ζοφερός τρελός για να να κηρύξει ένα νέο ''πράσινο ολοκαύτωμα'', για να απαλλαγεί ο ελληνισμός από αυτό το άγος; Αλλιώς δεν γίνεται;
Από ποιά τυφλή γκαβομάρα πάσχει ο ίδιος ο λαός για να στέλνει ξανά και ξανά στο κοινοβούλιο όλα αυτά τα καθάρματα;

Το blog ομολογεί πως τρέφει ένα απύθμενο και άσβεστο μίσος προς ο,τιδήποτε πασοκικό. Ίσως αυτό και να είναι το μεγαλύτερο μελανό σημείο του χαρακτήρα του.
Το μίσος όμως αυτό δεν είναι τίποτα μπροστά στο μίσος που τρέφουν και εκδηλώνουν προς την κοινωνία όλοι ανεξαίρετα οι πασόκοι, ένα μίσος εκδίκησης προς τους φυσιολογικούς ανθρώπους, που ξεκινάει απ' το βαθύτερο ''είναι'' κάθε πασόκου και αιτία έχει την υποσυνείδητη κατανόηση της ελλειματικής του πνευματικής δυνατότητας και ηθικής του υπόστασης και της αδυναμίας του να ξεφύγει απ' τα ζωώδη ένστικτα που τον συνεγείρουν και ορίζουν την κοινωνική του ζωή.

Τα ζωώδη αυτά ένστικτα μαζί με την ανακήρυξη απ' το ίδιο το ΠαΣοΚ στα τριάντα τόσα καταστροφικά χρόνια της εξουσίας του, της ανηθικότητας σε μαγκιά και λάβαρο και καταφερτζίδικο τρόπο ζωής, σε εποχές κρίσης και διάλυσης της κοινωνίας όπως αυτή που ζούμε σήμερα στην χώρα μας, διατηρούν αλεξίσφαιρο και απρόσβλητο τον πασοκισμό, και την πασοκική ''ηθική''.

Ηθική (πραγματική) στο σύστημα και στην εξουσία, με ζωντανά τα καρκινικά κύτταρα του πασοκισμού, δεν πρόκειται ποτέ να υπάρξει.
Η κοινωνία και ο λαός θα βολοδέρνει έρμαιο των ακόρεστων πράσινων ορέξεων για εξουσία και χρήμα.

Το ΠαΣοΚ είναι εδώ!
Ο λαός λείπει...

Ουδέν Σχόλιον

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top