Select Menu


Ρε 'σεις, ειδικά οι δημοσιογράφοι και οι έμποροι και οι λοιποί θιγμένοι: Εσείς δεν ψηφίσατε πριν μερικες εβδομάδες, στις 20 Σεπτεμβρίου, "πάση θυσία στην Ευρώπη και στο Ευρώ";;

Γιατί λοιπόν απεργείτε σήμερα;;;;

Η Ευρώπη χρειάζεται θυσίες! Χρειάζεται το αίμα σας! Προς τι όλη αυτή η κινητοποίηση; Η Ευρώπη "άκουσε" την ψήφο σας, μετέφρασε τις προθέσεις σας και τώρα ζητά τις θυσίες , τις οποίες με την ψήφο σας υποσχεθήκατε ότι θα κάνετε!

Κάντε καμιά θυσία και μετά απεργείτε....

Γιώργος Αδαλής, οικονομολόγος

ΥΓ.

Εχουμε νέα Παγκόσμια πρωτοτυπία! Η Κυβέρνηση και τα στελέχη της να καλούν τους ψηφοφόρους, να κινητοποιηθούν ενάντια στα μέτρα τα οποία η ίδια πήρε!! Δεν υπάρχει σας λέω!!!

Κι όταν έπεσε το κράξιμο και κατάλαβαν ότι δεν είναι πια στην αντιπολίτευση, τότε είπαν ότι καλούν τον κόσμο σε απεργία ως μέτρο πίεσης στην Μέρκελ!!!

Ενα πράμα σαν το ΟΧΙ του Δημοψηφίσματος δηλαδή....

Μη χειρότερα ρε παιδιά .... μη χειρότερα....

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top