Select Menu


Οι Water Warriors, η ανοιχτή ομάδα κοινωνικής και πολιτισμικής παρέμβασης που σχηματίστηκε το 2013 απαντώντας στην ανάγκη ενημέρωσης, διεύρυνσης των αγώνων κατά της ιδιωτικοποίησης της ΕΥΑΘ και προστασίας των κοινωνικών αγαθών με πρώτο το Νερό, σας καλούμε στην προβολή του ντοκιμαντέρ του Avi Lewis “This Changes Everything”, που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου στις 18:30 στον κινηματογράφο «Μακεδονικόν».

Η προβολή εντάσσεται στο πρόγραμμα των πρώτων παγκόσμιων προβολών που σκοπίμως προηγούνται της 21ης Διεθνούς Συνδιάσκεψης για το κλίμα στο Παρίσι ( COP-21).

Το βασισμένο στο ομώνυμο βιβλίο-bestseller της Naomi Klein ντοκιμαντέρ διαπραγματεύεται την υπέρτατη πρόκληση της κλιματικής αλλαγής παρουσιάζοντας επτά δυναμικά πορτρέτα αγωνιζόμενων στην πρώτη γραμμή κοινοτήτων, από την Μοντάνα και την Αλμπέρτα μέχρι τις ακτές της Νότιας Ινδίας, το Πεκίνο, τις Σκουριές αλλά και πέρα από αυτά.

Ενενήντα λεπτά που πληροφορούν, εμπνέουν, παρακινούν, που αφηγούνται όχι μια ακόμα ιστορία καταστροφής του περιβάλλοντος αλλά μια ευκαιρία αποδόμησης του υπάρχοντος οικονομικού μοντέλου με την προοπτική οικοδόμησης ενός ριζικά καλύτερου.

Είσοδος ελεύθερη

Περισσότερες πληροφορίες για την ταινία:

http://thefilm.thischangeseverything.org/film-media/

http://thischangeseverything.org/

https://www.facebook.com/warriorswater?fref=ts

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top