Select Menu


Άγρια κόντρα στον «αέρα» του δελτίου ειδήσεων του Mega είχαν η Πρόεδρος της Βουλής και υποψήφια της Λαϊκής Ενότητας, Ζωή Κωνσταντοπούλου και οι δημοσιογράφοι Γιάννης Πρετεντέρης, Μαρία Σαράφογλου και Νίκος Ευαγγελάτος.

Η Πρόεδρος της Βουλής, έστρεψε τα βέλη της στον Πρετεντέρη, τονίζοντας μεταξύ άλλων: «Ειδικά για τον κ. Πρετεντέρη επιτρέψτε μου να μην αποδέχομαι τον χαρακτηρισμό δημοσιογράφος». Ο δημοσιογράφος την ρώτησε «γιατί έχει τέτοιο πανικό». Από τα «πυρά» της Ζωής δεν γλίτωσε ούτε η Μαρία Σαράφογλου.

Η πρώτη υποψήφια στο ψηφοδέλτιο της Λαϊκής Ενότητας στην Α’ Αθηνών, λίγο μετά την πρώτη ερώτηση της Μαρίας Σαράφογλου ξεκίνησε την επίθεση επί προσωπικού αρχικά στον Γιάννη Πρετεντέρη, και εν συνεχεία στην δημοσιογράφο και τον Νίκο Ευαγγελάτο.

Η Ζωή κατηγόρησε τον Πρετεντέρη ότι μετέφερε ασύστολα ψεύδη στον ελληνικό λαό, γράφοντας στα άρθρα του ότι το χρέος είναι βιώσιμο. Εκείνος της απάντησε φανερά «ενοχλημένος»: «Λέτε ψέματα», για να έρθει άμεσα η απάντηση της κ. Κωνσταντοπούλου: «Στα ψέματα είστε ειδικοί, είστε ειδικοί στην προπαγάνδα».

Ο Πρετεντέρης της είπε στη συνέχεια: «Διαβάστε με για να μάθετε και πέντε πράγματα». Η πρόεδρος της Βουλής τον κατηγόρησε πως άρθρα του δημοσιεύονταν κάποια περίοδο στην Κύπρο με άλλο όνομα και πρόσθεσε: «Είναι σαφές ότι μας κάνετε αντιπολίτευση, αλλά μπείτε λίγο στον ρόλο του δημοσιογράφου».

Από τα «πυρά» της Ζωής δεν γλίτωσε ούτε η Μαρία Σαράφογλου, την οποία κατηγόρησε για μεροληψία φέρνοντας ως παράδειγμα τον επίμαχο διάλογό της με τον ηθοποιό Κλέονα Γρηγοριάδη, λίγες ημέρες πριν από το δημοψήφισμα. Να θυμίσουμε ότι ο κ. Γρηγοριάδης την είχε κατηγορήσει ότι δεν προσκαλεί εκπροσώπους του «όχι» για να πάρει την… «αστεία» απάντηση ότι δεν φταίει εκείνη που όλοι οι φορείς είναι υπέρ του «ναι»!

«Δεν σας έχουν ενημερώσει κυρία Κωνσταντοπούλου. Δεν εξέφρασα προσωπική άποψη», απάντησε η δημοσιογράφος και επεσήμανε ότι ο κ. Γρηγοριάδης αποκαλούσε την ίδια και το κανάλι από το οποίο πληρωνόταν επί 15 χρόνια «χούντα».

Λίγο αργότερα πετάχτηκε ο Νίκος Ευαγγελάτος για να δεχθεί την κατηγορία ότι σε πρόσφατη συνέντευξη που της είχε πάρει, στην εισαγωγή είχαν παραποιηθεί τα λόγια της.

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου εξαπέλυσε νέα «πυρά», λέγοντας: «Ειδικά για τον κ. Πρετεντέρη δεν αποδέχομαι τον όρο δημοσιογράφος». Ο γνωστός δημοσιογράφος της απάντησε: «Δεν πειράζει, τον αποδέχονται άλλοι. Θέλουμε να ακούσουμε τις πολιτικές απόψεις σας, η άποψή σας για μένα είναι δευτερεύουσα».«Σας έχει καταλάβει ο ελληνικός λαός» του είπε η υποψήφια της Λαϊκής Ενότητας. «Δεν τον εκπροσωπείτε» της απάντησε ο Πρετεντέρης.

Η ΠτΒ, αναφέρθηκε στη συνέχεια στο χρέος αφήνοντας αιχμές, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Ούτε ο κ. Μπόμπολας, ούτε ο κ. Ψυχάρης, ούτε εσείς αποφασίζετε για το χρέος», για να απαντήσει ο αμήχανος Πρετεντέρης: «Αν αποφάσιζα εγώ θα σας το χάριζα να ησυχάσουμε».

Δείτε το βίντεο

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top