Select Menu


Άνθρωπος που εργάζεται για Ισλαμικό Κράτος αποκάλυψε ότι η τρομοκρατική ομάδα έχει επιτυχώς εισάγει λαθραία χιλιάδες μυστικούς τζιχαντιστές στην Ευρώπη.

Ο Σύριος στην καταγωγή που εργάζεται για το Ισλαμικό Κράτος θεωρεί ότι περισσότεροι από 4.000 ένοπλοι μαχητές του ISISέχουν εισαχθεί λαθραία στα δυτικά έθνη - κρυμμένοι ανάμεσα σε αθώους πρόσφυγες.

Ο διακινητής του ISIS, ο οποίος είναι γύρω στα 30 με κομμένα κατάμαυρα γένια, αποκάλυψε ότι η συνεχιζόμενη παράνομη επιχείρηση έχει στεφθεί με πλήρη επιτυχία.

"Απλά περιμένετε," χαμογέλασε.

Ο άνθρωπος αυτός μίλησε αποκλειστικά στο BuzzFeed υπό τον όρο της ανωνυμίας και πιστεύεται ότι είναι ο πρώτος που επιβεβαιώνει τα σχέδια για διείσδυση στις δυτικές χώρες.

Αποκάλυψε επίσης, ότι το Ισλαμικό Κράτος εισάγει κρυφά ενεργούς θανατηφόρους ένοπλους μέσα από τα αραιά-φυλασσόμενα και έκτασης 565 μιλίων τουρκικά σύνορα και σε πλουσιότερα ευρωπαϊκά έθνη,.

Ισχυρίστηκε ότι υπάρχουν τώρα πάνω από 4.000 ένοπλοι μυστικοί μαχητές του ISIS "έτοιμοι" σε όλη την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Η μυστική διείσδυση ήταν η αρχή ενός μεγαλύτερου σχεδίου πραγματοποίησης επιθέσεων εκδίκησης στη Δύση σε αντίποινα για τις αεροπορικές επιδρομές του υπό την ηγεσία των ΗΠΑ συνασπισμού.

«Αν κάποιος μας επιτίθεται», είπε «τότε είναι σίγουρο ότι θα του επιτεθούμε κι εμείς».

Οι εξτρεμιστές του Ισλαμικού Κράτους εκμεταλλεύονται τη γενναιοδωρία την ανεπτυγμένων κρατών της Δύσης απέναντι στους πρόσφυγες για να διεισδύσουν στην Ευρώπη, είπε.

Οι θανατηφόροι ένοπλοι του ISIS χρησιμοποιούν τους τοπικούς λαθρέμπορους για να ταξιδέψουν ανάμεσα σε μια τεράστια πλημμυρίδα παράνομων μεταναστών που κατακλύζουν την Ευρώπη.

Περισσότεροι από 1,5 εκατομμύρια περίπου πρόσφυγες έχουν καταφύγει στην Τουρκία για να ξεφύγουν από την αιματοχυσία στη Συρία.

Από τα τουρκικά λιμάνια όπως η Σμύρνη και η Μερσίνα, χιλιάδες πρόσφυγες ταξιδεύουν σε όλη τη Μεσόγειο με στόχο για την Ιταλία, είπε.

Στη συνέχεια, η πλειοψηφία αναζητά πιο φιλόξενες χώρες όπως η Σουηδία και η Γερμανία, παρουσιαζόμενοι στις αρχές ότι ζητούν άσυλο.

«Φαίνονται ως πρόσφυγες», είπε.

Δύο Τούρκοι λαθρέμποροι προσφύγων επιβεβαίωσαν τους ισχυρισμούς του Σύριου μέλους του ISIS.

Ένας παραδέχτηκε ότι έχει βοηθήσει περισσότερους από δέκα εκπαιδευμένους αντάρτες του ISIS να διεισδύσουν στην Ευρώπη υπό το πρόσχημα των αιτούντων άσυλο.

Είπε: «Στέλνω μερικούς μαχητές που θέλουν να πάνε και να επισκεφθούν τις οικογένειές τους.

"Άλλοι απλώς πάνε στην Ευρώπη για να είναι έτοιμοι."

Ο Σύριος, πρώην μέλος των δυνάμεων ασφαλείας της χώρας του, είπε ότι το ISIS έχει φιλόδοξα σχέδια.

«Είναι το όνειρό μας να υπάρχει ένα χαλιφάτο, όχι μόνο στη Συρία αλλά και σε όλο τον κόσμο», είπε. «Και θα το έχουμε σύντομα, με το θέλημα του Θεού».

«Υπάρχουν κάποια πράγματα που μου επιτρέπεται να σας πω και κάποια πράγματα που δεν μου επιτρέπεται», είπε.

Πιστεύει όμως ότι οι μελλοντικές επιθέσεις θα στοχεύουν μόνο τις δυτικές κυβερνήσεις – όχι αμάχους. 


Η αποκάλυψη έρχεται λίγες μόλις μέρες μετά το κάλεσμα ενός εκπροσώπου του Ισλαμικού Κράτους προς τους μουσουλμάνους στη Δύση, να πραγματοποιήσουν τρομοκρατικές επιθέσεις.

Ο τζιχαντιστής αυτός ονόματι Abu Mohammed al-Adnani, είπε στους δυτικούς οπαδούς ότι αν έχουν την ευκαιρία να "ρίξουν μια σταγόνα αίματος" στις δυτικές χώρες - τότε θα πρέπει να το πράξουν.


Ο αλ-Adnani (φωτο) επαίνεσε επίσης τις πρόσφατες τρομοκρατικές επιθέσεις στην Αυστραλία, το Βέλγιο και τη Γαλλία.

«Επαναλαμβάνουμε την έκκλησή μας προς τους μουσουλμάνους στην Ευρώπη, την άπιστη Δύση, και παντού να στοχεύσουν τους Σταυροφόρους στις πατρίδες τους και όπου και αν τους βρουν», είπε.

Πηγή: www.express.co.uk
Μετάφραση: ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top