Select Menu


Προκάτοχος του Σόϊμπλε, στο Υπουργείο οικονομικών της Χιτλερικής Γερμανίας ήταν ο Χίλμαρ Σάχτ.

Κόρη του εν λόγω τέρατος είναι η Κόρντουλα Σάχτ. Κανονικά τα μέλη των υπουργικών συμβουλίων του Χίτλερ θα έπρεπε να ΕΚΤΕΛΕΣΘΟΥΝ για να ανακουφιστούν κάπως ηθικά τα εκατομμύρια των συγγενών,εκείνων που εκτελέστηκαν μετά απο ΑΓΡΙΑ ΒΑΣΑΝΙΣΤΗΡΙΑ σε όλη την Ευρώπη,απο τα Ουράλια μέχρι την Αφρική και τον Ειρηνικό Ωκεανό.

Οι συγγενείς των μελών των υπουργικών συμβουλίων θα έπρεπε να ΥΠΟΧΡΕΩΘΟΥΝ να ζουν ταπεινά και να είναι ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ.

Και όμως…Η κόρη του τέρατος ΑΛΩΝΙΖΕΙ στη σημερινή Γερμανία του κ.Σόϊμπλε και έχει γίνει δεκτή και στο σημερινό Υπουργείο Οικονομικών,όπως και σε άλλα υπουργεία της Γερμανίας και κυρίως της Βαυαρίας.

O Γερμανός υπουργός Οικονομικών επί Χίτλερ Σαχτ (αριστερά)


Τελευταίο κατόρθωμα της πλουσίας Κόρντουλα που είναι και δικηγόρος είναι ότι κατάφερε όχι μόνο να παραστεί σε δίκη υπερασπιζόμενη ΝΑΖΙΣΤΙΚΑ ΚΑΤΟΡΘΩΜΑΤΑ,αλλά και να κερδίσει σε δικαστήριο του Μονάχου (εκεί που ζει ο Χριστοφοράκος και ο Καραβέλας…) την οικονομική ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ των…πνευματικών δικαιωμάτων( απομνημονευμάτων…) του πιο απεχθούς(μετά τον Χίτλερ) γερμανικού τέρατος,δηλαδή του Γιόζεφ Γκέμπελς.

Το γερμανικό δικαστήριο ΔΕΝ ΔΙΣΤΑΣΕ να εκδώσει την ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΗ απόφαση με την οποία δικαιώνει την ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΓΚΕΜΠΕΛΣ για την διαχείριση των «απομνημονευμάτων» του τέρατος και μάλιστα απέρριψε και το αίτημα του εκδοτικού οίκου ( RANTOM HOUSE) να διατεθούν τα όποια χρήματα σε φιλανθρωπικούς σκοπούς…

Η κόρη του Υπουργού ΟΙκονομικών του Χίτλερ κέρδισε δίκη διαχείρισης «πνευματικών δικαιωμάτων» του Γκέμπελς στη ΣΗΜΕΡΙΝΗ Γερμανία.

Οσοι μιλούν για απλά συμπτώματα της προναζιστικής περιόδου στη σημερινή Γερμανία απλά υποτιμούν τη σοβαρότητα της κατάστασης.

Οι τίτλοι ,όπως αυτή του ΒΗΜΑΤΟΣ περί προσγείωσης της …Ευρώπης απο τον Σόϊμπλε είναι στην καλύτερη περίπτωση ΑΝΙΣΤΟΡΗΤΟΙ.

Σύμμαχος του Σόϊμπλε στην μάχη κατά της Ελλάδας είναι το ακροδεξιό ναζιστικό κόμμα της Φινλανδίας.

Στην Ελλάδα δεν έπρεπε να είμαστε ανύποπτοι. Ο γνωστός πρύτανης των γραμμάτων στην Ελλάδα Οδυσσέας Χατζόπουλος (εκδόσεις ΚΑΚΤΟΣ) κόντεψε να λιποθυμήσει πριν 3 χρόνια όταν πήρε στα χέρια του μια πολυσέλιδη αγωγή.

Την είχε καταθέσει σε ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ το Υπουργείο ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ της Βαυαρίας και ουσιαστικά κυνηγούσε τον (αείμνηστο,πέθανε πέρυσι) Οδυσσέα γιατί τόλμησε να εκδώσει ασκώντας αρνητική κριτική το περίφημο βιβλίο «Ο ΑΓΩΝ ΜΟΥ» του Χίτλερ.
Πρόφαση της αγωγής ήταν ότι εκδόθηκε το βιβλίο (με πρόλογο-κριτική αρνητική του γνωστού ψυχίατρου….)χωρίς άδεια του οργανισμού που διαχειρίζεται τα δικαιώματα απο το βιβλίο αυτό.
Εάν είχαν τις καλές προθέσεις να προστατεύσουν τις σημερινές κοινωνίες απο την αναπαραγωγή των αθλιοτήτων του ναζισμού θα έστελναν μια επιστολή στον εκδοτικό οίκο ή θα ζητούσαν να προστεθεί ένα κεφάλαιο που να εξηγεί στον αναγνώστη τη σημερινή θέση των γερμανικών αρχών.

Αντί αυτού κατέθεσαν αγωγή και χωρίς να γνωρίζουν αν υπήρχαν κέρδη απο την έκδοση(που δεν υπήρχαν…) ζητούσαν(και ζητούν ακόμα…) ένα κολοσσιαίο ποσό ως αποζημίωση.
ΣΗΜΕΡΑ!

Λέτε να κοιμάται συνολικά ο δυτικός και ανατολικός κόσμος και να δούμε πάλι τη Γερμανία,έτοιμη να μας βάλει «κανόνες»;

Τους «κανόνες» επικαλείταιο Σόϊμπλε και βρέθηκε και καθηγητής πανεπιστημίου στην Ελλάδα,ο οποίος αφού υποστήριξε ότι οι Ελληνες είναι διεφθαρμένοι(ενώ η ΖΗΜΕΝΣ…)πρότεινε κάθε ελληνικό σπίτι να συνδεθεί με ένα γερμανικό ώστε να υπάρχουν «κανόνες» και να πάμε καλά…
Τέτοια συμτπώματα υπάρχουν πολλά Και γιαυτό ελπίζουμε ότι οι ευρωπαϊκοί λαοί θα κατανοήσουν σύντομα ότι αν κάποιο κράτος χτειάζεται απομονωση στην Ευρώπη,αυτό δεν είναι ούτε η Ελλάδα,ούτε η Πορτογαλία,ούτε καν η Ιταλία…

Αυτό ήταν και ΕΙΝΑΙ η Γερμανία…

Με πληροφορίες απο ntokoumenta.gr
Επιμέλεια: www.logiosermis.net

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top