Select Menu


Χθες το βράδυ, ο Υπουργός Οικονομικών, Ευκλείδης Τσακαλώτος, μετά την ομιλία του στη Βουλή για τα "Προαπαιτούμενα", ανήρτησε το βίντεο της ομιλίας του στην facebook σελίδα του. Ανάμεσα σα σχόλια, υπήρχαν κάποια θετικά, ανάμεσα στα πολύ περισσότερα αρνητικά όμως το σημαντικότερο είναι το παρακάτω.

Με βάση το χρόνο αναγραφής του, γράφτηκε την ώρα των επεισοδίων έξω από τη Βουλή:

"Πάρτε τα ΜΑΤ απο τον δρόμο! Χτυπάνε παιδιά κάντε κάτι!!!!"
 

Να υπενθυμίσουμε πως ο Ευκλείδης Τσακαλώτος έγινε γνωστός πολιτικά από την συμμετοχή στην Ημέρα Συζήτησης για το Δημόσιο Χρέος, που πραγματοποιήθηκε κατά τη διάρκεια της εξέλιξης των διαδηλώσεων στην Πλατεία Συντάγματος τον Ιούνιο του 2011. Η φωτογραφία είναι από εκείνη την ημέρα. Οι διαδηλώσεις χτυπήθηκαν σφοδρότατα από τα ΜΑΤ και από άλλες αστυνομικές δυνάμεις στις 15 Ιουνίου 2011 και κυρίως στις 28 και 29 Ιουνίου 2011 με ατέρμονη ρίψη χημικών και σωματική βία.

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top