Select Menu


Είδανε και πάθανε τα κόμματα μέσα στην ελληνική βουλή να συμφωνήσουν και με σύμπνοια να ψηφίσουν νόμους, που μοναδικό σκοπό έχουν να μετατρέψουν την Ελλάδα σε προτεκτοράτο της Γερμανίας.

Η συμφωνία έγινε με την παρότρυνση των υπαιτίων της καταστροφής, ΠΑΣΟΚ και ΝΔ, αλλά με την υπογραφή του Τσίπρα που την κατέκρινε και έλεγε πως θα την κάνει κομμάτια.

Την ώρα των διαπραγματεύσεων με τους δανειστές μας οι οποίοι το πήγαιναν δολίως από τη μια μέρα στην άλλη για πέντε μήνες , η εδώ αντιπολίτευση τον εξωθούσε σε υπογραφή πάση θυσία.

Δυστυχώς η συμφωνία της παραδόσεως της Ελλάδας έγινε και φέρει όμως την υπογραφή αυτού που υποσχέθηκε πως θα την απαλλάξει από αυτήν.

Με την γενική απαίτηση των κομμάτων για συμφωνία πάση θυσία και του εκβιασμού των δανειστών για grexit με άμεση χρεωκοπία και με το κλείσιμο των τραπεζών, που έφερε σε ασφυξία τη χώρα, κατέρρευσε το κάστρο της αντίστασης.

Τώρα που ψηφίζονται οι νόμοι στη βουλή για την εξαθλίωση της ελληνικής κοινωνίας με 230 ΝΑΙ, έπιασε τη ΝΔ ο πόνος, γιατί οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ ψηφίζουν ΝΑΙ σε νόμους που δεν πιστεύουν, που όμως και αυτοί της ΝΔ ψηφίζουν ΝΑΙ που κι' αυτοί δεν πιστεύουν και γιατί οι ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ δεν ψηφίζουν ΟΧΙ για να πάμε στη δραχμή , την οποία βεβαίως απεύχονται και βγάζουν σπυράκια στο άκουσμά της οι Νεοδημοκράτες.

Για πρώτη φορά ελληνική κυβέρνηση για να μη χάσει την δεδηλωμένη στηρίζεται σε βουλευτές της αντιπολίτευσης που την προσφέρουν ευχαρίστως γιατί δεν είναι κορόιδα να αναλάβουν να βγάλουν τώρα αυτοί τα κάστανα απ' τη φωτιά.

Για πρώτη φορά βουλευτές της συμπολίτευσης καταψηφίζουν τα νομοσχέδια που έφερε η δική τους κυβέρνηση και τα ψηφίζουν αυτοί της αντιπολίτευσης.

Δεν υποστηρίζουμε και δεν ψηφίζουμε τους νόμους αυτής της κυβέρνησης, υποστηρίζει ο κ. Μεϊμαράκης στους λόγους του για να δώσει κουράγιο στους εναπομείναντες ψηφοφόρους του, αλλά για την παραμονή της χώρας στο ευρώ.

Δείχνει να μην κατάλαβε πως οι νόμοι αυτοί δεν είναι της κυβέρνησης, αλλά νόμοι με τα προαπαιτούμενα που επέβαλαν οι Γερμανοί για τη λήψη ενός ακόμα δανείου.

Δείχνει να μη γνωρίζει πως αν δεν πάρουμε το νέο δάνειο να πληρώσουμε τα παλιά που φόρτωσαν αυτοί με τους πασόκους τη χώρα, θα μας πάρουνε ακόμα και την Ακρόπολη, με την υπογραφή του Γιωργάκη που ενέταξε τα δάνεια στο αγγλικό δίκαιο.

Οι πεντάμηνες διαπραγματεύσεις βοήθησαν να δει η Ευρώπη, παρά την πολυετή προπαγάνδα εις βάρος μας για τους τεμπέληδες Έλληνες, το τι τους περιμένει κι' αυτούς με την εμμονική λιτότητα του Σόιμπλε και της Μέρκελ.

Αποκτήσαμε φίλους και ξεκινάει και πάλι ένας φιλελληνισμός στην Ευρώπη, με τους λαούς να επαναστατούν για να μην πάθουν κι' αυτοί ότι πάθαμε εμείς.

Είπα πως βάλανε επί τέλους μυαλό, αλλά τελικά αποδεικνύεται πως οι πολιτικοί μας συμφωνήσανε για να διαφωνήσουν και να γυρίσουν πάλι πίσω στην πεπατημένη των διαξιφισμών και των ύβρεων από τα έδρανα της Βουλής, με ουρλιαχτά και προκλήσεις τύπου Γεωργιάδη για να τους βλέπουν οι ψηφοφόροι στα κανάλια για το πόσο αγωνίζονται για την παράταξη.

Το κείμενό μου αυτό δεν απευθύνεται σε δογματικούς ψηφοφόρους, αλλά σε λογικούς ανθρώπους που νοιάζονται για την πατρίδα.

Έχω φίλο πρώην καθηγητή Πανεπιστημίου 85 χρονών σήμερα, που λέει: εσύ καλά τα λες, αλλά εγώ ήμουνα μια ζωή ΠΑΣΟΚ και ΠΑΣΟΚ θε να πεθάνω.

Τώρα τι του λες αυτού του ανθρώπου που πάει και ψηφίζει αναμνήσεις από το παρελθόν, βάζοντας το κόμμα πάνω από την πατρίδα που κινδυνεύει!

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top