Select Menu


Μόλις πριν λίγο ολοκληρώθηκαν οι δηλώσεις του Φ. Ολάντ και της Ά. Μέρκελ, μετά την συνάντησή τους στο Παρίσι με θέμα το ελληνικό δημοψήφισμα. Μετά τον Φρανσουά Ολάντ, η Άνγκελα Μέρκελ πήρε τον λόγο και δήλωσε με σαφήνεια:

"Σεβόμαστε το αποτέλεσμα του Δημοψηφίσματος γιατί είναι το αποτέλεσμα ενός ανεξαρτήτου και δημοκρατικού κράτους. Θα πρέπει να ζήσουμε με αυτό."

Πριν από την Ά. Μέρκελ, ο Φ. Ολάντ είχε κάνει λόγο για αλληλεγγύη και ανέπτυξε πως η Ευρώπη δεν είναι μόνο μια οικονομική ένωση αλλά είναι, όπως είπε ρητά, "Δημοκρατία". Και συνέχισε: "Η Ευρώπη πρεσβεύει τις αρχές της ελευθερίας, του σεβασμού και της αλληλεγγύης όχι μόνο για την ίδια αλλά και για όλο τον κόσμο."

Οι δηλώσεις των Ολάντ - Μέρκελ πραγματοποιήθηκαν την ίδια ώρα με την τελετή παράδοσης - παραλαβής στο Υπουργείο Οικονομικών. Το Υπουργείο παραδόθηκε με τις καλύτερες ευχές από τον Γ. Βαρουφάκη στον Ε. Τσακαλώτο. Η δημόσια ραδιοτηλεόραση της ΕΡΤ μετέδωσε ολοκληρωμένες σε ζωντανή σύνδεση τις δηλώσεις του πρώην και νυν Υπουργού Οικονομικών και στη συνέχεια μαγνητοσκοπημένες τις δηλώσεις Ολάντ - Μέρκελ.

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top