Select Menu


Δείτε το διάγραμμα με τις εισαγωγές και τις εξαγωγές. Δεν χρειάζεται να είναι κανείς Οικονομολόγος για να καταλάβει ότι το να εισάγεις περισσότερα από όσα εξάγεις σημαίνει ότι αφαιρείς συνεχώς πλούτο από την οικονομία της χώρας που σημαίνει ότι πρέπει να καταφύγεις σε δανεισμό που οδηγεί προγραμματισμένα σε αδιέξοδο και χρεοκοπία.

Με το μώβ οι εισαγωγές και το μπλέ οι εξαγωγές

Και προσθέστε σ΄αυτήν την εξαγωγή πλούτου ...τη νόμιμη μεταφορά κεφαλαίων σε ξένες τράπεζες και τις τεράστιες απάτες που στήθηκαν εις βάρος του Δημοσίου. 

Ε, ναι. Δεν γίνεται να γεμίσεις ένα σουρωτήρι με το σταγονόμετρο γιατί αυτό προσπαθούν να κάνουν φροντίζοντας μάλιστα να ανοίγουν και νέες τρύπες .. με απάτες, με εικονικά δάνεια και εικονικές δαπάνες. 

Κι αυτό το κράτος που έδιωχνε τον πλούτο αντί να τον προσελκύει όχι μόνο δεν πήρε μέτρα κατά της εγκληματικής σπατάλης αλλά ... ανέθεσε στην Αγγελοπούλου να διαχειριστεί τους Ολυμπιακούς, στον Τσοχατζόπουλο τις αγορές όπλων, στον Βενιζέλο την Συνταγματική αναθεώρηση, στον Λαλιώτη όλα τα μεγάλα Δημόσια Έργα, στη Ρεπούση και τη Δραγώνα τα θέματα Παιδείας, στον Λιάπη το Υπουργείο Συγκοινωνιών, στον Μπόμπολα τις εθνικές εργολαβίες, στον Κόκκαλη τον εθνικό τζόγο και τις τηλεπικοινωνίες, στον Αθανασόπουλο τη ΔΕΗ , στην ξαδέρφη του Παπακωνσταντίνου το ΤΑΙΠΕΔ , στον Βερέμη τον ΟΤΕ στον Λοβέρδο την Υγεία και στον Παπαντωνίου ή τον Στουρνάρα την Εθνική Οικονομία ... 

Δεν χρειάζεται να απορούμε καθόλου πως φτάσαμε ως εδώ. 

Η καταστροφή της Ελλάδας ...δεν ήταν κάτι που έτυχε ...αλλά κάτι που σχεδιάστηκε και πέτυχε.

Και η Δικαιοσύνη όχι μόνο δεν καταδίωξε αλλά προστάτεψε με αδιανόητη σπουδή όλα τα λαμόγια που ασέλγησαν στο πτώμα της χώρας και που σήμερα κυκλοφορούν ελεύθερα απολαμβάνοντας τους καρπούς των εγκλημάτων τους.

Σ.Σ

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top