Select Menu


ΝΕΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΨΕΥΣΗ ΤΟΥ PETER SPIEGEL!

«Αγαπητοί Έλληνες αναγνώστες, αυτή η περίληψη του άρθρου μου, ισχυρίζεται τα ακριβως αντιθετα από αυτά που έγραψα»!!!
Προηγήθηκε σήμερα ένα tweet του Πήτερ Σπήγκελ, του γνωστού δημοσιογράφου των Financial Times που δεν διακρίνεται για τα φιλικά του σχόλια προς την ελληνική κυβέρνηση, δίνοντας μια διαφορετική εικόνα για το περίφημο «πολεμικό» Eurogroup της Ρίγα και να ανοίξει έναν ενδιαφέροντα διάλογο με τον υπουργό Οικονομικών.

«Είναι 100% ακριβές πως ο Γιάνης Βαρουφάκης δεν δέχθηκε προσωπική επίθεση στο Eurogroup της Ρίγα. Οι λέξεις «τυχοδιώκτης», «ερασιτέχνης» και υπεύθυνος για «χάσιμο χρόνου» δεν ειπώθηκαν ποτέ», έγραψε ο Πήτερ Σπήγκελ. Ο Γιάνης Βαρουφάκης έκανε retweet το tweet του Πήτερ Σπίγκελ με το σχόλιο «Ευτυχής που βλέπω την αλήθεια να αποκαλύπτεται, έστω και καθυστερημένα». 
Και ο δημοσιογράφος των Financial Times απάντησε με ένα ακόμη tweet: «Για την ιστορία, αυτό δεν γράφτηκε ποτέ στους Financial Times».
ΕΚΘΕΤΟΙ ΔΙΕΘΝΩΣ ΟΙ NTOΠΙΟΙ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ 

Οι αναγνώστες θα ξυπνήσουν;

Πόση απάτη; Πόση ξεφτίλα;

www.logiosermis.net με πληροφορίες απο το olympia.gr


Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top