Select Menu

Υπάρχουν κάποιοι που δεν καταλαβαίνουν πως το να μας κυβερνάει ένας (και να θέλει να του βαράμε και προσοχές) ή το να μας κυβερνάνε λίγοι (και να ασκούν και την πολιτική εν κρυπτώ με χίλιες δυο συμφωνίες κάτω από το τραπέζι), ΔΕΝ αποτελεί εγγύηση για την εθνική μας κυριαρχία.

Εγγύηση για την εθνική μας κυριαρχία αποτελεί μόνο το να αναλάβουμε την ευθύνη της εξουσίας ΟΛΟΙ ΜΑΣ (και όχι ένας ή λίγοι). Εγγύηση για την εθνική μας κυριαρχία αποτελούν ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ. Οχι ένας ή λίγοι.

Χωρίς την κυριαρχία του λαού, την λαϊκή κυριαρχία, την λαϊκή εξουσία (ΟΧΙ όπως την εννοούν οι κομμουνιστές, οι σοσιαλιστές, κλπ κλπ, ΑΛΛΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΜΑΣ ΔΙΑΝΟΗΤΕΣ), δηλαδή χωρίς την γνήσια δημοκρατία η εθνική κυριαρχία δεν θα γίνει πράξη.

Τι είναι η εθνική κυριαρχία;

Μήπως είναι η θέληση του ενός (του φύρερ που θέλει να του βαράμε προσοχές);

Μήπως είναι η θέληση των λίγων επαγγελματιών κυβερνητών (που κάνουν συμφωνίες στα σκοτεινά);

Εθνική κυριαρχία είναι Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

Εθνική κυριαρχία είναι η δημοκρατία (με την αρχαία ελληνική έννοια)

Θραξ Αναρμόδιος

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top