Select Menu


Ειναι τέτοια η ανησυχία στα σαλόνια των βορείων προαστίων που πλεον δεν κρύβεται. Αυτό που πριν μερικές εβδομάδες απλα ψιθύριζαν στα σουαρέ, ανάμεσα στο χαβιαρι και τον αστακό τώρα έχει γίνει πια τόσο εξοφθαλμο που δεν μπορούν, αλλά ούτε θέλουν να το κρύψουν.


Πίστευαν ότι η νέα κυβέρνηση θα είναι κι αυτή μια απο τα ίδια, θα μείνει στις προεκλογικές υποσχέσεις μέχρι το βράδυ των εκλογών και μετά θα αρχίσει να παρακαλεί τους Εργολάβους για ψίχουλα από το ΕΣΠΑ, τους καναλάρχες για λίγο χρόνο, τις Τράπεζες για τα γνωστά δάνεια των κομμάτων και την Siemens για βαλίτσες.

Τις πρώτες μέρες μετα τις εκλογές, μάλιστα, τα ΜΜ¨Ε¨ έγλυφαν την συγκυβερνηση όπως πάντα έκαναν, αλλά δεν άργησε μεχρί να καταλάβουν ότι κάτι άλλαξε.

Μέχρι σήμερα μπορεί ΠΑΣΟΚ-ΝΔ να ήταν αντίπαλοι στην καρέκλα, αλλά όχι στην εξουσία, μπορει να άλλαζαν χέρια τα υπουργεία, αλλά ήταν μοιρασμένα τα κουκιά μεταξύ τους, υπηρχε αλληλοκάλυψη.

Οι σημερινοί άλλαξαν τα δεδομένα. Δεν έχουν συγγενείς στη λίστα Λαγκαρτ που πρέπει να καλύψουν. Δεν είναι κολλητός τους ή γειτονας τους αυτός που έβγαλε τα 4δις στην Ελβετια , ούτε ο Χριστοφοράκος-Ντεμιρεν είχε το όνομα τους στην ατζέντα του.

Η δικαιοσύνη αργά ή γρήγορα θα το καταλάβει κι αυτή και θα είναι πιο προσεκτική πριν βγάλει αποφάσεις όπως αυτή για το USB.

Η διαπλοκή και η Γερμανική Πρεσβεία που την χρηματοδοτούσε τόσα χρόνια το κατάλαβαν καλά και τώρα παίζουν το τελευταίο τους χαρτί.

Οπως έχουμε όλοι καταλαβεί, έχει "πέσει σύρμα" κι όποιος μπορεί βγάζει τα λεφτά του έξω ωστε να πιέσει την συγκυβέρνηση.

Τα δίς που έφυγαν σε μια νύκτα δεν γινεται να εξαφανίστηκαν από λογαριασμούς των 800-1.000€ αλλά από λογαριασμούς δεκάδων εκατομμυρίων.

Η διαπλοκή έχει μόνο ένα δρόμο μπροστά της, την Προδοσία ή την δίκη. Ο μόνος τρόπος να συνεχίσει να πλουτίζει με το αίμα των απλών ανθρώπων είναι να μείνει στο περιθώριο της επικαιρότητας και μέσα σε κλειστά γραφεία που γίνονται οι ανταλλαγές του ιδρώτα του Ελληνα.
Ο δρόμος της κυβέρνησης είναι να ανοίξουν τα στόματα και να γίνει η κάθαρση και δεν πρέπει να κάνει πίσω και όχι μονον για τον Ελληνικό λαό, αλλά και για τον Ευρωπαικο.

Ολοι όσοι πουλούσαν τον μονόδρομο στον Ελληνικό λαό, ότι πρέπει να πληρώσει για το δικό τους φαγοποτι, τώρα έχουν το δικό τους μονόδρομο, ή τον δρόμο της προδοσίας, ή της δικαιοσύνης. ΤΕΛΟΣ

netakias.neta.sketa

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top