Select Menu

Είσαι άστεγος, άπορος ή άνεργος; Μην ανησυχείς! Σύμφωνα με την λίστα των μεταρρυθμίσεων που γνωστοποίησε ο Υπουργός Οικονομικών, Γιάννης Βαρουφάκης, και την οποία δέχτηκαν χωρίς δισταγμό οι δανειστές -συγνώμη- εταίροι μας, τώρα πια δεν είσαι τίποτα από όλα αυτά! Γιατί πλέον είσαι... smart citizen!



Όπως μπορεί να δει κανείς παρακάτω, στην λίστα των μεταρρυθμίσεων, που γνωστοποιήθηκε την Δευτέρα μέσω τηλεδιάσκεψης, στην τελευταία της σελίδα τοποθετήθηκε το κεφάλαιο της ανθρωπιστικής κρίσης, η οποία θα αντιμετωπιστεί -πάντα υπό την εγγύηση ότι δεν θα προκληθεί δημοσιονομικό κενό- με κουπόνια σίτισης, τα οποία τώρα λέγονται "food stamps", καθώς επίσης και με το υπερσύγχρονο μέσον της... Citizen Smart Card!


Μέχρι τώρα μπορεί να είχες Vodafone Smart Card ή Piraeus Bank Smart Card, ή Smart Card του κοντινού σου γυμναστηρίου, ή κάτι παρόμοιο τέλος πάντων, τώρα όμως θα αποκτήσεις ΚΑΙ την Citizen Smart Card! Έτσι, δεν θα είσαι πια άπορος που προμηθεύεται φαγητό από το κρατικό συσσίτιο με κουπόνια, δεν θα είσαι άστεγος που μπορεί να του βρουν ένα κατάλυμμα, δεν θα είσαι άνεργος ή ανασφάλιστος που διεκδικεί την παροχή δημόσιας περίθαλψης. Είσαι ένας... έξυπνος πολίτης, που με την κάρτα του ανά χείρας μπαίνει παντού και διεκδικεί ότι δικαιούται με θάρρος, πυγμή και αυτοπεποίθηση!

Ελπίζω όσοι και όσες είχαν προβλέψει ότι με το Μνημόνιο θα γυρίζαμε στην δεκαετία του '50 να έχουν πειστεί ήδη ότι διαψεύστηκαν, αφού στην δεκαετία του '50 δεν είχαν... Smart cards! Έτσι; Σήμερα, εν έτει 2015, έχουν άλλη χάρη αυτές οι καταστάσεις!

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top