Select Menu



Σας είχαμε γράψει για ηχηρή απάντηση που ετοιμάζει η Ρωσία στην Δύση για την πρόσφατη επίθεση στην ρωσική οικονομία, με απώτερο σκοπό να πέσει η δημοτικότητα του Πούτιν και σε βάθος χρόνου να ανατραπεί ο ηγέτης-αγκάθι στα παγκοσμιοποιητικά σχέδια. Το Κρεμλίνο δείχνει ακόμη μία φορά στους παγκοσμιοποιητές της Δύσης πως δεν αστειεύεται και έτσι ανακηρύχθηκε επίσημα το ΝΑΤΟ ως ο υπ’ αριθμόν 1 εχθρός των Ρώσων.

Μέσα στο υπογραφθέν δόγμα αναφέρεται δε ρητά ότι «η Ρωσία διατηρεί το δικαίωμα να κάνει χρήση πυρηνικών όπλων ως απάντηση σε εκδήλωση επίθεσης με πυρηνικά ή συμβατικά όπλα της Ατλαντικής Συμμαχίας».

Ιδιαίτερα ανησυχεί την Μόσχα η αυξημένη αμερικανική παρουσία στην Μαύρη Θάλασσα και γι” αυτό ανακοινώνει αντίμετρα.

Πέραν τούτου οι Αμερικανοί προσπαθούν να βγάλουν από την μέση και την Βόρεια Κορέα, γυρίζοντας ακόμα και ταινία με σενάριο την προσπάθεια δολοφονίας του Κιμ Γιονγκ-Ουν. Αμέσως η Μόσχα έσπευσε να πάρει το μέρος της Πιονγιάνγκ, η οποία εξαπέλυσε δριμεία επίθεση στις Ηνωμένες Πολιτείες θεωρώντας τις υπεύθυνες για την διακοπή της σύνδεσής της με το Ιντερνετ στις αρχές της εβδομάδας, ενώ αποκάλεσε τον αμερικανό πρόεδρο «πίθηκο» γιατί ενθάρρυνε τις κινηματογραφικές αίθουσες να προβάλουν την ταινία «The Interview».

Το δίκιο είναι με την Ρωσία. Δεν είναι οι Ρώσοι που επεκτείνονται προς τα σύνορα των Η.Π.Α. Δεν είναι οι Ρώσοι που έχουν γεμίσει με στρατιωτικές βάσεις όλον τον πλανήτη. Δεν είναι οι Ρώσοι που επιβάλλουν τα χαράτσια και τα δάνεια υποδούλωσης. Τέρμα πια με τα παραμύθια. 

Δεν θα έχουν καλά ξεμπερδέματα με την ρωσική υπερδύναμη οι παγκοσμιοποιητές, της οποίας ξαφνική επίθεση «τρέμουν», σύμφωνα με το Bloomberg. Γι’ αυτό και προσπαθούν να πολεμήσουν την Ρωσία εκ των έσω, όπως σας ερμηνεύσαμε την πορεία των πρόσφατων οικονομικών γεγονότων, την ώρα που μεγάλο-δημοσιογράφο είχαν πτωχεύσει την Ρωσία και εξαφανίσει τον Πούτιν, αλλά και σε πολλά μικρά μέτωπα. Το μόνο που κατάφεραν είναι να μπουν και επίσημα στο ρωσικό στόχαστρο, αφού τα εσωτερικά προβλήματα εξωτερικεύονται με πόλεμο.

Και όπως είπε ο Πούτιν στην τελευταία συνέντευξή του ενώπιον δημοσιογράφων από όλον τον κόσμο: «Η Αρκούδα δεν πρόκειται να κάθεται να τρώει μόνο μέλι αλλά θα συνεχίσει να υπερασπίζεται την περιοχή της. Όποιο κι αν είναι το τίμημα».

ΠΥΓΜΗ.gr

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top