Select Menu


Αναδεικνύεται για ακόμη μια φορά το Ελληνικό δαιμόνιο!

Έλληνες προγραμματιστές έχουν δημιουργήσει και πρόκειται να παρέχουν πολύ σύντομα στην αγορά, ένα κατά τα άλλα πρωτότυπο πρόγραμμα, το οποίο έχει σχεδιαστεί να δίνει ένα “πάτημα” στις αρχές αλλά και σε φίλους και συγγενείς, για την αντιμετώπιση απαγωγών -και όχι μόνο!!!

Αν και το όνομα του προγράμματος δεν έχει διαρρεύσει ακόμη, οι αποκλειστικές πληροφορίες μας, κάνουν λόγο για λογισμικό σχεδιασμένο να αποστέλλει τις τελευταίες γνωστές τοποθεσίες του χρήστη σε απομακρυσμένο διακομιστή, ο οποίος με τη σειρά του θα αναλαμβάνει να ενημερώσει τους φίλους, τους γνωστούς, την οικογένεια ακόμα και τον δικηγόρο του χρήστη, αν αυτός ΔΕΝ δώσει σημεία ζωής για προεπιλεγμένο από αυτόν διάστημα!!!

Ο χρήστης επίσης θα έχει τη δυνατότητα να προ-επισυνάψει τα αρχεία που επιθυμεί να διαβάσουν οι επαφές του, έτσι ώστε να λαμβάνονται υπόψιν όλες οι απαραίτητες πληροφορίες σε περιπτώσεις εκβιασμών, καθώς και ένα σύντομο κείμενο για κάθε επαφή που θα εισάγει!

Η εφαρμογή έχει σχεδιαστεί ώστε να μη μπορεί να βρεθεί από κάποιον άλλο πλην του κατόχου του κινητού για λόγους ασφαλείας και έχει ενσωματωθεί κουμπί πανικού με το οποίο ο χρήστης μπορεί σε κλάσματα του δευτερολέπτου να δώσει εντολή στο διακομιστή να ξεκινήσει τη διαδικασία της ενημέρωσης των επαφών του ΑΜΕΣΑ, χωρίς να χρειαστεί να παρέλθει ο προκαθορισμένος χρόνος αναμονής!!!

Οι αναφορές που καταφθάνουν στις επαφές του χρήστη είναι σχεδιασμένες έτσι ώστε να μπορούν να εκτυπωθούν και να χρησιμοποιηθούν από τις αρχές ή από τους συγγενείς με απόλυτη ευκολία και ακρίβεια!

Επίσης, πλην των τελευταίων γνωστών τοποθεσιών, και εφόσον οι επαφές του χρήστη λάβουν την ειδοποίηση, έχουν το προνόμιο να βλέπουν σε πραγματικό χρόνο που βρίσκεται το κινητό του χρήστη καθώς και οδηγίες για το πώς να βρεθούν εκεί, ΧΩΡΙΣ να απαιτείται από αυτούς ΚΑΜΙΑ απολύτως εγκατάσταση στο κινητό τους τηλέφωνο!!!

Για αρχή πρόκειται να υποστηρίζεται από συσκευές Android, ενώ δεν αποκλείεται σε σύντομο χρονικό διάστημα να καλύψει τις ανάγκες και άλλων χρηστών με διαφορετικό λειτουργικό σύστημα στη συσκευή τους.

Τέλος, οι ίδιοι οι Προγραμματιστές αναφέρουν:
Ήταν μια δύσκολη δουλειά, για την οποία είμαστε πολύ περήφανοι. Σε πολύ λίγο καιρό θα δοθεί η ευκαιρία στον κόσμο να νοιώσει έστω και κατά λίγο ασφαλέστερος. Το κοινό στο οποίο απευθυνόμαστε δεν περιορίζεται μόνο εντός συνόρων καθώς η εφαρμογή μας πρόκειται να εξυπηρετήσει τον ίδιο σκοπό σε ολόκληρο τον κόσμο. Σύντομα θα σας αποκαλύψουμε περισσότερα στοιχεία για το –κατ’ εμάς τεράστιας σημασίας project που ετοιμάζουμε. Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν θα αργήσει να κάνει την εμφάνισή του στην αγορά, καθώς είναι σε στάδιο υλοποίησης τους τελευταίους 8 μήνες.
lecpetex.com

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top