Select Menu


Ο ευρωβουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Νότης Μαριάς, μιλά στο Κόκκινο για το πρόγραμμα που ετοιμάζουν οι δανειστές και το ενδεχόμενο εκλογών. «Οι δανειστές μέσα απο τη Κομισιόν θα ασκήσουν πιέσεις στην Ελλάδα και τον Α. Σαμαρά ώστε να εφαρμοστούν τα συμφωνηθέντα κάτι που σημαίνει ακόμη πιο σκληρά μέτρα» δήλωσε ο ευρωβουλευτής των ΑΝΕΛ σχετικά με το πρόγραμμα που εξετάζει το Eurogroup. 

«Η κυβέρνηση επειδή δεν έχει καμία νομιμοποίηση και είναι γατζωμένη στην εξουσία θα ενδώσει στις πιέσεις των δανειστών» πρόσθεσε.

«Στην Ευρώπη δεν θέλουν να δούν μια κυβέρνηση της Αριστεράς στην Ελλάδα και για αυτό θα κάνουν τα πάντα για να κρατήσουν τη συγκυβέρνηση στη θέση της ή με άλλο σχήμα που θα στηρίξει η παρούσα Βουλή. Θα προσπαθήσουν να πιέσουν για μια κυβέρνηση σωτηρίας του μνημονίου αξιοποιώντας τις εξελίξεις με τη Τουρκία» δήλωσε ο Ν. Μαριάς.


stokokkino.gr

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top