Select Menu


Βρήκαν τον μπελά τους οι τραπεζίτες με την περιβόητη λίστα Λαγκάρντ.

Γιατί πολλά από τα πρόσωπα που φιγουράρουν με καταθέσεις πολλών εκατομμυρίων στους φορολογικούς παραδείσους εμφανίζονται στην Ελλάδα με πολλαπλάσια δάνεια με τα οποία έχουν φορτώσει τις χρεοκοπημένες επιχειρήσεις τους.

Γι’ αυτό όπως πληροφορούμαι από έγκυρη πηγή, ένα τραπεζικό στέλεχος επικοινώνησε με γνωστό επιχειρηματία –μεγάλο όνομα- που ελέγχεται για τις καταθέσεις στο εξωτερικό και του ζήτησε να τακτοποιήσει κάτι παλιά δάνεια που είχε πάρει για τα σούπερ μάρκετ. Ο επιχειρηματίας του είπε να περιμένει μέχρι να ανακάμψει η αγορά γιατί δεν υπάρχει ρευστό.

Τότε ο τραπεζίτης τα πήρε στο κρανίο και του είπε να φέρει απ’ τα κλεμμένα που έχει στην Ελβετία για να πληρώσει τις υποχρεώσεις του.

Το ζήτημα είναι σοβαρό γιατί οι τραπεζίτες θα πρέπει να κινηθούν νομικά κατά των προσώπων που εμφανίζονται με χρέη στην Ελλάδα και καταθέσεις στο εξωτερικό.

Διαφορετικά κινδυνεύουν να αντιμετωπίσουν κατηγορίες για απιστία αφού οι περισσότεροι από τους κυρίους της λίστας Λαγκάρντ δεν είναι διατεθειμένοι να επιστρέψουν δεκάρα απ’ τα θαλασσοδάνεια που είχαν αρπάξει.

lykavitos.gr

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top