Select Menu


Πέρασαν οκτώ μήνες από τότε που ο Λάμπρος, ένας από τους 4 ιδρυτές της Medifind, πίνοντας καφεδάκι κάπου στη Θεσσαλονίκη μας μιλούσε για τον Γολγοθά που είχε περάσει το προηγούμενο βράδυ:

«Έψαξα σε 16 φαρμακεία για να βρω το φάρμακο για το παιδί. Τρεις ώρες τηλεφωνούσα μέχρι να το βρω».Εκείνη τη στιγμή μας ήρθε κι η ιδέα: Να δημιουργήσουμε κάτι που θα βρίσκει για ’μάς ποιο φαρμακείο έχει αυτό που ψάχνουμε. Εύκολα και γρήγορα. Μ’ ένα κλικ.

Οκτώ μήνες πέρασαν… Οκτώ μήνες με ενθουσιασμό και πολλή δουλειά, εντάσεις κι απογοητεύσεις. Όλο κάτι θα πήγαινε στραβά, μέχρι και την τελευταία στιγμή. Θυμάμαι όταν μας ενημέρωσαν από το AppStore ότι η εφαρμογή ήταν διαθέσιμη, αλλά εμείς για κάποια ώρα δεν τη βλέπαμε! Επικράτησε πανικός. Ευτυχώς για λίγη ώρα, μέχρι να λυθεί ένα μικρό τεχνικό ζήτημα και να εμφανιστεί.

Τέλος καλό, όλα καλά. Η εφαρμογή είναι εδώ και μερικές εβδομάδες διαθέσιμη χωρίς άλλα απρόοπτα κι εσείς μας λέτε ότι τη βρίσκετε χρήσιμη.

Σ’ εμάς δε μένει τίποτε άλλο παρά να συνεχίσουμε να τη βελτιώνουμε. Ο στόχος μας είναι να φτιάξουμε ένα απλό κι εύχρηστο εργαλείο που θα βοηθήσει την υγεία όλων μας. Και σε χρειαζόμαστε γι′ αυτό.

Πες μας αν χρησιμοποιείς την εφαρμογή, τι δε σου αρέσει, πώς νομίζεις ότι μπορεί να βελτιωθεί ώστε να εξυπηρετεί καλύτερα εσένα τον ίδιο. Είναι χαρά για εμάς εδώ ν’ ακούμε τη γνώμη σου και να κάνουμε τη Medifind καλύτερη. Μαζί!

Καλή αρχή, θα τα λέμε.

Δημήτρης Τσόγκας

Κατέβασε το Medifind και βρες από το κινητό σου το προϊόν που ψάχνεις στα φαρμακεία

    

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top