Select Menu

70 χρόνια ΜΕΤΑ τη λήξη του Β'ΠΠ. 250.000 ενενηντάρηδες υπεραιωνόβιοι «αντιστασιακοί» που οι κακουχίες του πολέμου τους αύξησαν το προσδόκιμο ζωής αντί να τους το μειώσουν εξακολουθούν να απολαμβάνουν τα προνόμια της «βιομηχανίας παραγωγής αντιστασιακών» του ΠΑΣΟΚ της δεκαετίας ΄80 (επί Παπανδρέου) και ΄90 (επί Σημίτη).

Τέτοια θάυματα... μόνο στην Ελλάδα του Ανδρέα μπορούσαν να συμβούν ...ταυτόχρονα με τα τριώροφα χωράφια που επιδοτούσε η Ευρωπαϊκή Ένωση στα χρυσά χρόνια της «πράσινης» ανάπτυξης με δάνεια από τους τοκογλύφους.


Σύμφωνα με τον Σαχινίδη (βουλή Αύγουστος 2011) οι συντάξεις στους "αγωνιστές" κοστίζουν γύρω στα 13.000.000 τον χρόνο άρα τα υπόλοιπα, περίπου 140.000.000 πηγαίνουν στους ανάπηρους εμφυλίου πολέμου 1946-1949 . 

Πόσοι είναι; Δείτε τον πίνακα που ακολουθεί.


ΥΓ.

Ανάπηρος πολέμου με… Corvette


Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top