Select Menu


Πριν δύο εβδομάδες, εδώ στον Λόγιο Ερμή αναδείξαμε μια πολύ σημαντική είδηση που αφορούσε την μήνυση στο Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο της Χάγης, απο την Γερμανίδα Sarah Luzia Hassel-Reusing ενάντια σε όσους οδήγησαν σε εξαθλίωση τον Ελληνικό λαό και η οποία πέρασε ουσιαστικά απαρατήρητη από όλα τα μεγάλα Ελληνικά ΜΜΕ. 

Βλέπετε, όταν κάποιοι αγωνίζονται για την ανθρωπότητα, δεν υπάρχει η προβολή από τα ''μεγάλα'' κανάλια , παρά μόνο η απόκρυψη της πληροφορίας ή η αναφορά σε αυτη με γκρίζα χρώματα και με ελάχιστο χρόνο προβολής.

Την προβολή και την αξία της πληροφορίας - ενημέρωσης θα την δώσουν οι Πολίτες προς τους Πολίτες και όσα άλλα μέσα υπάρχουν που δεν μασάνε τα λόγια τους.

Ότι δώσεις σε αυτή την ζωή, αυτό θα λάβεις, ή το βουλώνεις στα εγκλήματα ή αντιστέκεσαι με κάθε νόμιμο τρόπο!

Εμείς ανακινούμε το θέμα και σας προτρέπουμε να το προωθήσετε σε όλους τους γνωστούς και φίλους! Όποιος ενδιαφερόμενος, μπορεί να επικοινωνεί με το Μητροπολιτικό Κοινωνικό Ιατρείο Ελληνικού για να καταθέτει την μαρτυριά του.

Περισσότερες λεπτομέρειες στο παρακάτω δελτίο τύπου. 
Τα ΜΜΕ βλάπτουν σοβαρά την πραγματικότητα 
Μια πολύ σημαντική υπόθεση, αυτή της μήνυσης που έχει καταθέσει Γερμανίδα ενάντια σε όσους εφαρμόζουν εγκληματικούς νόμους/συμφωνίες που έχουν εξαθλιώσει μεγάλο αριθμό συμπολιτών μας, πέρασε ουσιαστικά απαρατήρητη και αφήνεται στην αφάνεια ώστε να αποδυναμωθεί (διαβάστε για τη μήνυση εδώ
Φυσικά αποτελεί δικαίωμα του κάθε μέσου επικοινωνίας η επιλογή των ειδήσεων και του είδους της ενημέρωσης που θα κάνει και ίσως κάποιοι να αναρωτηθούν γιατί μας εκπλήσσει το γεγονός της αποσιώπησης μιας τέτοιας πολύ σημαντικής είδησης. Ένα είναι το σίγουρο, ότι δεν εκπλησσόμαστε. 
Η είδηση της μήνυσης της Γερμανίδας είναι ύψιστης σημασίας και αποτελεί μέρος της φιλοσοφίας μας που έχει να κάνει με την απονομή ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ. 
Ως κοινωνικό ιατρείο δίνουμε έναν πόλεμο σε δύο μέτωπα. Το ένα έχει να κάνει με την ιατροφαρμακευτική βοήθεια που προσφέρουμε με πνεύμα αλληλεγγύης. Και το δεύτερο, με την ανάδειξη των λόγων για τους οποίους οι πολίτες ζητάνε την βοήθεια μας και μαζί την διεκδίκηση των δικαιωμάτων τους. Αυτοί οι πολίτες αποτελούν θύματα ενός βιαιότατου οικονομικού πολέμου που ήδη κρατά 6 χρόνια. Το γραφείο προϋπολογισμού της Βουλής σε πρόσφατη μελέτη του μιλά για 6.3 εκατομμύρια Ελλήνων που ζουν είτε κάτω από το όριο της φτώχειας είτε είναι πολύ κοντά σε αυτό (διαβάστε περισσότερα από την ίδια την έκθεση εδώ). 
Αντί λοιπόν κάποιοι να αναλογιστούν τις ευθύνες τους και να πάρουν μέτρα εξάλειψης της φτώχειας, κοιτάνε απλά να διαχειριστούν την κατάσταση συσκοτίζοντας την ουσία. Πόσο πιστεύουν οι εκάστοτε κυβερνόντες ότι θα συνεχίσει ο Ελληνικός λαός να πιστεύει τα ψέματα τους, αφού καθημερινά η πλειοψηφία των πολιτών ζει κάτω από συνθήκες ανέχειας και φόβου; 
Ο αγώνας που δίνουμε, μαζί με άλλα κοινωνικά ιατρεία/φαρμακεία αλλά και γενικά με το κίνημα αλληλεγγύης που έχει γιγαντωθεί σε όλη τη χώρα, είναι ΔΙΚΑΙΟΣ, ΑΛΗΘΙΝΟΣ και ΑΚΟΜΜΑΤΙΣΤΟΣ. Ακριβώς για αυτούς τους λόγους τα ερείσματα που έχουμε στην κοινωνία είναι γερά και δεν μπορούν να ξεριζωθούν από ένα σύστημα που καταρρέει και χρησιμοποιεί εργαλεία του παρελθόντος. 
Ας αγκαλιάσουμε όλοι μας την έκκληση που κάνει η Γερμανίδα δικηγόρος και ας βοηθήσουμε να συγκεντρωθούν όσο γίνεται περισσότερες μαρτυρίες. Δημιουργήθηκε η εικόνα από κάποιες ενημερωτικές σελίδες ότι η μήνυση στρέφεται εναντίον της χώρας μας. Αυτό δεν ισχύει, η μήνυση στρέφεται εναντίον των γνωστών «αγνώστων» και ουσιαστικά αφορά στους Έλληνες πολιτικούς που κυβέρνησαν την χώρα από το 2010 και μετά, την Τρόικα που περιλαμβάνει την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα, το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο και την Ευρωπαϊκή Ένωση και οποιονδήποτε άλλο λειτούργησε προς την εξαθλίωση του Ελληνικού λαού. 
Κάποιοι πρέπει να λογοδοτήσουν για τα εγκλήματά τους. Στο χέρι μας είναι να ζητήσουμε να αποδοθεί δικαιοσύνη, έστω και σε δικαστήριο εκτός της χώρας μας, αφού ουδείς αρμόδιος στην Ελληνική δικαιοσύνη κάνει το παραμικρό για να βοηθήσει τους πολίτες. Ευθύνες υπάρχουν και πρέπει να αποδοθούν. Ας βάλουμε όλοι ένα μικρό λιθαράκι για να γίνει αυτό πραγματικότητα. 
Όποιος θέλει να καταθέσει την μαρτυρία του μπορεί να έρθει σε επαφή μαζί μας στο τηλέφωνο210-9631-950 ή στο email mkiellinikou@gmail.com 
ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΙΑΤΡΕΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ 
ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ (ΔΕΥΤΕΡΑ-ΠΕΜΠΤΗ 10:00-20:00, ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10:00-19:00) και (ΣΑΒΒΑΤΟ 10:00-14:00) - ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: 210 9631950 -ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΙΑΤΡΕΙΟΥ: εντός της πρώην Αμερικανικής βάσης (δίπλα στο Πολιτιστικό Κέντρο Ελληνικού, 200 μέτρα από την Τροχαία Ελληνικού) 
www.logiosermis.net

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top