Select Menu


Κι ενώ η Βουλή ψηφίζει την τροπολογία για τη ρύθμιση των ληξιπρόθεσμων οφειλών σε δημόσιο και ταμεία, ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης Κυρ. Μητσοτάκης λίγο πριν ολοκληρωθεί η συζήτηση έκανε δεκτές μία σειρά από βουλευτικές τροπολογίες, η μία εξ αυτών αφορά τις αποσπάσεις στα βουλευτικά γραφεία.

Συγκεκριμένα προβλέπεται:

-η δυνατότητα να αποσπώνται υπάλληλοι στα βουλευτικά γραφεία μετά από 5 χρόνια υπηρεσίας (αντί για 10 που ισχύει σήμερα) σε παραμεθόριο ή προβληματική περιοχή. Η τροπολογία υπογράφεται από τον Βουλευτή της ΝΔ Γ. Γεωργαντά. Οι υπάλληλοι θα αποσπώνται στο Υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης και στη συνέχει θα διατίθενται στα γραφεία Βουλευτών παραμεθόριων ή προβληματικών περιοχών.

-οι υπάλληλοι που υπηρετούν σε προσωποπαγείς θέσεις με παράλληλη δέσμευση κενών οργανικών θέσεων, θα καταλαμβάνουν τις κενές οργανικές θέσεις τις οποίες δεσμεύουν και θα καταργείται η προσωποπαγής θέση, η οποία υπογράφεται από τους Βουλευτές της ΝΔ Λ. Τσαβδαρίδη, Α. Μαρίνο, Θ. Σολδάτο, τον Βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Ι. Κουτσούκο και τον Χρ. Αηδόνη από τους Ανεξάρτητους Δημοκρατικούς Βουλευτές.

-τον διορισμό σε κενές οργανικές θέσεις μόνιμου προσωπικού στο Εθνικό Κέντρο Κοινωνικής Αλληλεγγύης των επιλεγέντων από την Επιτροπή του άρθρου 9 του νόμου 2643/98 μετά την προκήρυξη 10/7Κ/2000 του ΑΣΕΠ, η οποία υπογράφεται από τους Βουλευτές της ΝΔ Αν. Κουτσούμπα και Κ. Κοντογεώργο.

-να προσμετράται ως πραγματικός χρόνος υπηρεσίας η περίοδος που μεσολάβησε από την παραίτηση του υπαλλήλου (π.χ. για να είναι υποψήφιος σε εκλογές) έως την επάνοδό του, η οποία υπογράφεται από τους Βουλευτές της ΝΔ Αν. Λυκουρέντζο και του ΠΑΣΟΚ Ι. Κουτσούκο.

-παράταση στα λατομεία σχιστολιθικών πλακών που λειτουργούν σε εκτάσεις αμφισβητούμενης ιδιοκτησίας, η οποία υπογράφεται από τους Βουλευτές της ΝΔ Σ. Κεδίκογλου και Άδ. Γεωργιάδη.

-προσλήψεις ΔΕΗ κατά προτεραιότητα των κατοίκων των οικισμών Κλείτου, Κομάνου και Μαυροπηγής, η οποία υπογράφεται από τους Κώστα Κ. (ΝΔ) και Χρ. Γκιόκα (ΠΑΣΟΚ).

-την ΠΑΣΕΓΕΣ και τις εκλογές που πρόκειται να διεξαχθούν στην αγροτική οργάνωση, η οποία υπογράφεται από τους Κ. Κόλλια (ΝΔ) και Χρ. Γκιόκα (ΠΑΣΟΚ).

Για το τέλος κρατάμε το καλύτερο…

-παράταση για τον Οργανισμό Κωπαΐδας, η οποία υπογράφεται από τους Βουλευτές Βοιωτίας της ΝΔ Ι. Καράμπελα, Α. Κουτσούμπα και Β. Μπασιάκο.

To Ποντίκι

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top