Select Menu


Ο κόσμος το ' χει τούμπανο κι αυτοί κρυφό καμάρι! Αν και δημόσια τις «ξορκίζουν» στο παρασκήνιο - Σαμαράς και Βενιζέλος - ετοιμάζονται πυρετωδώς για όλα τις διαδικασίες, νομικές και πολιτικές προκειμένου να προκηρύξουν , όταν αυτό καταστεί αναγκαίο , πρόωρες εκλογές.

Η ημερομηνία των εκλογών θα εξαρτηθεί από εξωτερικές συγκυρίες και θα ανακοινωθεί όταν ολοκληρωθούν και οι τελευταίες συναντήσεις με την τρόικα, με το ταξίδι της ελληνικής αποστολής στα γραφεία του ΔΝΤ και μετά τα stress test των τραπεζών. Επειδή Σαμαράς και Βενιζέλος γνωρίζουν ότι τα νούμερα ... δεν βγαίνουν και επειδή οι δανειστές μας δεν κάνουν πίσω σε ελαφρύνσεις, οι κύριοι Σαμαράς και Βενιζέλος έχουν αποφασίσει να οδηγήσουν τη χώρα σε εκλογές δήθεν για να ανανεωθεί η λαϊκή εντολή.

Γράφουν-σβήνουν προϋπολογισμούς, έσοδα, έξοδα, αλλά μάταια. Δεν βγαίνουν ούτε τα κουκιά των 180 για την Προεδρία της Δημοκρατίας.

Επι της ουσίας οι σύμβουλοι του Μαξίμου αλλά και ο Βενιζέλος έχουν καταφέρει να πείσουν τον Σαμαρά για το σενάριο που διακινούν και τα συστημικά μέσα ενημέρωσης περί... αριστερής παρένθεσης. «Πάμε σε εκλογές πριν τα Χριστούγεννα, αφήνουμε τον Τσίπρα να κυβερνήσει και τον σταματάμε στην εκλογή προέδρου Δημοκρατίας».

Ήδη στα υπόγεια του Μαξίμου έχουν γίνει μαλλιά κουβάρια για αυτές τις εισηγήσεις αφού οι μισοί πιστεύουν ότι κάτι τέτοιο θα είναι καταστροφικό για τη ΝΔ και τον ίδιο τον Σαμαρά και οι άλλοι μισοί πιστεύουν ότι θα είναι μια διέξοδος για τη χώρα. Ήδη ο εσωτερικός πόλεμος στο Μαξίμου είναι εμφανής στα blog που διαχειρίζονται οι σύμβουλοι του πρωθυπουργού, όπου έχει αρχίσει η σκληρή κριτική εναντίον της κυβέρνησης.

newsbomb.gr

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top