Select Menu


Και όμως οι Σκωτσέζοι κέρδισαν..Διότι με την απειλή της απόσχισης που είναι πάντα υπαρκτή καθώς όσοι ηθελαν ανεξαρτησία είναι νεαρής ηλικίας..θα έχουν μοχλό πίεσης για να πάρουν όσα δεν τηρούσε η κυβέρνηση της Μ.Βρεττανίας....και ίσως ακολουθήσουν και άλλοι το παράδειγμα. Εκείνο όμως που μετράει σε αυτές τις περιπτώσεις είναι πώς η Ε.Ε δεν πείθει..

Ακροδεξιές ιδεολογίες, αποσχιστικές τάσεις, εντάσεις κυβερνήσεων όλα σημεία παρακμής. Μάλιστα το όνειρο των Σκωτσέζων της ψήφου για παραμονή σε Ε.Ε εύκολα μπορεί να γίνει σκουπίδι αν ο Κάμερον θελήσει να παίξει και αυτός με την σειρά του το χαρτί της αποχώρησης.

Τελευταίο αφήνω την καταπληκτική δήλωση συμβουλή σήμερα του κ.Χαρδούβελη προς κ.Ολάντ και Γαλλία να τηρήσουν το 3% σαν κανόνα περί ελλείματος!!!!!!...

Ακόμα και αν έγινε με τον φόβο πώς αν η Γαλλία έχει οικονομικό προβλημα θα σταματησει να χρηματοδοτει την ΕΚΤ και θα θέλει μετα η ίδια βοήθεια....ακόμα και αν έγινε για αυτό, η δήλωση είναι απο γραφική ως και επικίνδυνη. 

Γραφική λόγω σχοινιού και κρεμασμένου(γνωστή παροιμία) και επικίνδυνη γιατί δεν δαγκώνεις το χέρι που σε ταίζει. Πρέπει να κάνουν διαγωνισμό αφέλειας και ασχετοσύνης στα υπουργεία ..δεν εξηγείται αλλιώς

Alexandros NiKlan


Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top