Select Menu


Αν ο Αντώνης Σαμαράς δεχθεί τον Καρατζαφέρη στο κόμμα της Ν.Δ., θα αποδειχθεί το καλύτερο δεκανίκι της οικογένειας Μητσοτάκη..

Γνωστός πλέον τοις πάσι ο ρόλος του προέδρου το ΛΑΟΣ
Στάθηκε ο μοιραίος άνθρωπος σε πολλές φάσεις της νεότερης ιστορίας της Ν.Δ.

Είναι αυτός που ανεδείχθη από το Μητσοτάκη και αποτέλεσε την καρικατούρα του μέσα και έξω από το κόμμα για να χτυπήσει τον καραμανλισμό

Είναι αυτός που πάντα απλόχερα προσέφερε τη βοήθειά του στους βαρόνους της διαπλοκής πριν και μετά τα μνημόνια

Είναι αυτός που διεγράφη με προσωπική απόφαση του Κ. Καραμανλή, ενώ την ίδια εποχή εξελίχθηκε στη ΝΔ εσωτερικό πραξικόπημα για την απομάκρυνση του από την ηγεσία, στο οποίο ηγούνται βαρόνοι, διαπλεκόμενοι των τηλεπικοινωνιών, εκδότες και άλλοι.

Μετά από την προσχώρηση των βασικών στελεχών Βορίδη, Γεωργιάδη, Τζαβέλα στη Ν.Δ. στρώνεται ο δρόμος της επιστροφής ενός από τους πιο πολιτικά ανήθικους, ανερυθρίαστα ένθερμους υποστηρικτές της διαπλοκής

Άπατο το βαρέλι του ξεπεσμού στη Ν.Δ.

Αυτής που ηγείται και οδηγεί ο Αντώνης Σαμαράς στη διάλυσή της

Όταν ο Γ. Καρατζαφέρης τοποθετούσε τον Σαμαρά στις λίστες της Siemens και τον έλεγε παλιάνθρωπο

Ας είναι καλά οι ένοικοι της «πολυκατοικίας» και του συνορεύοντος τσίρκου, καθώς άφησαν πίσω τους πλήθος από ατάκες που χτίζονται κοιλιακοί από τα γέλια, όπως η αξέχαστη ατάκα του Γ. Καρατζαφέρη ότι δεν «πάει στον μπουρδέλο» ή «ο Σαμαράς είναι παλιάνθρωπος» ή πάλι «ο Σαμαράς είναι μέσα στις λίστες της SIEMENS», «Σαμαράς και Βενιζέλος είναι Φιλιππινέζες του Τόμσεν και πραξικοπηματίες» και άλλα πολλά …που προκαλούν ευθυμία για την σταθερότητα των απόψεων της πολυκατοικίας όπως του κ. Άδωνι Γεωργιάδη που αποκαλούσε τον Αντώνη Σαμαρά ως τον «αχρηστότερο υπουργό Εξωτερικών που πέρασε ποτέ» και τώρα αν δεν κάνει την προσευχή του κοιτώντας προς την Συγγρού δεν ….πλαγιάζει.

Απολαύστε μόλις λίγα από τα πολλά «ωραία» που ξεστόμιζαν οι πρώην και ίσως όχι για πολύ ακόμα νυν άνθρωποι του ΛΑΟΣ…


Επιμέλεια: logiosermis.net
Πληροφορίες απο την Σοφία Τ., olympia.gr και απο anemosantistasis

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top