Select Menu

Στο θέμα της σχέσεως κόστους οφέλους από την παραμονή στο ευρω αναφέρθηκε ο βραβευμένος με Νόμπελ Οικονομίας, Κρίστοφεν Σιμς, ο οποίος κάλεσε στην Ελλάδα να προετοιμάσει έκτακτο σχέδιο εξόδου από την Ευρωζώνη. 

Μάλιστα επισήμανε ότι τον ίδιο δρόμο πρέπει να ακολουθήσουν και οι υπόλοιπες χώρες της περιφέρειας, όπως η Ισπανία και η Πορτογαλία… 

Μιλώντας σε συμπόσιο οικονομολόγων που έγινε υπό την αιγίδα της εφημερίδα «Τelegraph», ο Αμερικανός οικονομολόγος αιφνιδίασε με τις απόψεις του… 

«Θα συμβούλευα την Ελλάδα, την Πορτογαλία και την Ισπανία να προετοιμάσουν ένα έκτακτο σχέδιο εξόδου από το ευρώ», είπε χαρακτηριστικά, σημειώνοντας ότι «Θα ήταν πολύ δαπανηρό να εγκαταλείψουν το ευρώ, υπό την μορφή μίας χρεοκοπίας. Όμως το να μείνουν στο ευρώ είναι εξίσου δαπανηρό».

papaioannou-giannis.net




Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top