Select Menu

Έμαθα κι΄ εγώ, ο πτωχός πλην τίμιος Μπαρμπανίκος, τα της αλλαγής στη κορυφή του ΤΑΙΠΕΔ, του αμαρτωλού οργανισμού, που έχει αναλάβει το ξεπούλημα της ΔΗΜΟΣΙΑΣ περιουσίας, που αντισυνταγματικά βαπτίσθηκε ιδιωτική, για να μη πηγαίνει ο νους μας στο κακό, αλλά και για αναρωτιώμαστε φασιστικώς, τι γυρεύει η ιδιωτική περιουσία στο κράτος….

Έτυχε να έχω ασχοληθεί ελάχιστα, με «ΠΑΣΧΑΛΗ ΜΠΟΥΧΩΡΗ» (ΒΛΕΠΕ Ανεξέλεγκτο το «ΙΑΣΩ» λόγω Πασχάλη Μπουχώρη;;) και φυσικώ τω λόγω, το μάτι μου θέλοντας και μη, έπεσε στο βιογραφικό του ΤΑΙΠΕΔικού, που περιοριστικά και αφαιρετικά, λέει μας δια χειρός ΖΟΥΓΚΛΑΣ και σαν φωτοκόπια της χούντας παντού τα ίδια:
Πασχάλης Μπουχώρης
Ο Πασχάλης Μπουχώρης προέρχεται από την Εθνική Τράπεζα όπου από το 2006 ήταν διευθυντικό στέλεχος έχοντας υπηρετήσει ως επικεφαλής στους τομείς ευθύνης των μεγάλων εταιρικών πιστοδοτήσεων ειδικής διαχείρισης, διεθνούς επιχειρηματικής τραπεζικής και επενδύσεων private equity.
Από το 1996 εργάστηκε σε διευθυντικές θέσεις του ιδιωτικού τομέα στην Ελλάδα και τις ΗΠΑ με ειδίκευση στις αναδιαρθρώσεις, επιχειρηματικές επενδύσεις, εξαγορές & συγχωνεύσεις και στρατηγική επιχειρήσεων. Είναι απόφοιτος του Τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου και κατέχει μεταπτυχιακό δίπλωμα στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (MBA) από το Rotterdam School of Management με ειδίκευση στα χρηματοοικονομικά. Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1968.


Αρχίζω να αμφιβάλλω περί εμού του ιδίου, διότι δεν γίνεται να διέρχεται ΠΑΣΧΑΛΗΣ ΜΠΟΥΧΩΡΗΣ, ως Γενικός Γραμματέας υπουργείου υγείας και ως ΕΙΔΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ της ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΕΙΔΙΚΩΝ ΕΛΕΓΧΩΝ (ξανά νυν ΣΔΟΕ), που μεταπηδά ως μεγαλοστέλεχος, δι΄ ίδιον όφελος, στο ΙΑΣΩ και να αγοράζει αβέρτα μετοχές του, χωρίς να ενδιαφέρεται κανένα ΣΔΟΕ για το πόθεν έσχες της μετεμφίεσής του σε μεγαλομέτοχο του ΙΑΣΩ και ως Μπαρμπανίκος να μένω αδιάφορος…. Αξιοπερίεργο είναι, ότι διορίστηκε τον Φεβρουάριο 2009 αρχιεπιθεωρητής του ΣΔΟΕ (ΥΕΕ) και ιδιώτευσε προς ΙΑΣΩ, τον Οκτώβριο του… ίδιου έτους!!!
Ας δούμε το στοιχειώδες βιογραφικό (δελτίο τύπου) του άλλου ευέλπιδος ΠΑΣΧΑΛΗ ΜΠΟΥΧΩΡΗ, ως αναλαμβάνοντος το αμαρτωλό 2009 το επίσης αμαρτωλό ΣΔΟΕ (=ΥΕΕ).
Ο κ. Μπουχώρης είναι πτυχιούχος του Οικονομικού Πανεπιστημίου του Πειραιά και έχει εργασθεί ως οικονομικός και γενικός διευθυντής σε εμπορικές και βιομηχανικές εταιρείες καθώς και σε μεγάλες εταιρείες του ιδιωτικού τομέα της υγείας. Από τον Μάρτιο του 2004 έως τον Φεβρουάριο του 2006 διετέλεσε Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης.

Το κρανίο μου αρχίζει να παθαίνει περίεργα πράμματα, όταν βλέπω φωτογραφία του ενός ΠΑΣΧΑΛΗ ΜΠΟΥΧΩΡΗ και του άλλου… Σαν να μιλάμε για δίδυμα. Καταπληκτική ομοιότης!!!!!! 

Φαντάζομαι, κάποιος θα μας ενημερώσει, ότι πρόκειται για μεγάλο τζάκι, που μέχρι σήμερα έμενε αφανές. Δυσκολεύομαι να πιστέψω ότι πρόκειται για το ίδιο πρόσωπο, λόγω μεγάλης απόκλισης στο είδος σπουδών εκάστου.

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top