Select Menu

adonis26
Kalinda
.
Είναι φανερό μυστικό πως ο επίτιμος είναι φορέας γουρσουζιάς κάτι το οποίο δεν το ήξερε μόνο ο Άδωνις Γεωργιάδης! Ας πάρουμε όμως τα πράγματα απο την αρχή!


Ο Άδωνις Γεωργιάδης μαζί με άλλους Έλληνες βουλευτές βρισκοταν το βράδυ της Κυριακής που ήταν ο αγώνας της εθνικής μας ομάδας ποδοσφαίρου με την Κόστα Ρίκα για το μουντιάλ της Βραζιλίας στο Μπακού και παρακολούθησε απο εκεί τον αγώνα!

Χαρακτηριστικά είναι τα tweets του Ανδρέα Ψυχάρη και της Ζέττας Μακρή που τον περίμεναν για να δούν παρέα τον αγώνα!












Μέχρι εδώ όλα καλά,ως την στιγμή που ο εξαρτημένος απο το twitter πρώην υπουργός υγείας άρχισε να κλέβει χρόνο απο την παρακολούθηση του αγώνα για να κάνει RT ένα tweet με την φώτο του..... επίτιμου!





(Πατήστε εδώ για να δείτε το tweet)


Εκεί άρχισε η αντίστροφη μέτρηση για την εθνική μας που σε ελάχιστα λεπτά έφαγε το γκόλ απο την ομάδα της Κόστα Ρίκα ενώ η κίνηση αυτή ξεσήκωσε θύελα αντιδράσεων αλλά και ειρωνικών σχολίων απο τους χρήστες του twitter για το πρόσωπο του πρώην υπουργού υγείας!

Με εκτίμηση η δική σας @kali_nda

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top