Select Menu


Τουλάχιστον προκλητικοί είναι οι μισθοί που θα δίνει στους εργαζόμενούς του το Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας (ΤΧΣ) με πρώτη στη λίστα των υπέρογκων μισθών τη νέα διευθύνουσα σύμβουλο, Αναστασία Σακελλαρίου

Μόνο για τα 8 μέλη της νέας διοίκησης του ΤΧΣ που διόρισε η κυβέρνηση η ετήσια μισθοδοσία τους αγγίζει τα 700.000 ευρώ!

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας «Δημοκρατία», οι συγκεκριμένοι μισθοί έχουν αποφασιστεί από τον υπουργό Οικονομικών και δημοσιεύθηκαν στο αντίστοιχο ΦΕΚ

Να σημειωθεί ότι οι ανωτέρω αποδοχές δεν συνοδεύονται από επιπλέον παροχές ή άλλα προνόμια και καταβάλλονται σε 12μηνη βάση. Η θητεία των μελών των ανωτέρω οργάνων αρχίζει την 1/2/2013 και λήγει στις 30 Ιουνίου 2017.

Κύκλοι του υπουργείου Οικονομικών σχολιάζοντας τα περί «παχυλών» μισθών των νέων μελών του ΤΧΣ έλεγαν ότι οι αποδοχές του προηγούμενου πρόεδρου Π. Θωμόπουλο άγγιζαν τα 300.000 ευρώ ετησίως λόγω των συμμετοχών του σε Επιτροπές. Και προσέθεταν: «Άρα έγινε μια εξοικονόμηση χρημάτων με τις αλλαγές των προσώπων»

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top