Select Menu


Μετά από πολύωρη συνάντηση στο υπουργείο Οικονομικών μεταξύ του Γιάννη Στουρνάρα και του Χάρη Θεοχάρη, όπου παρεβρέθησαν ο προσωπικός σύμβουλος του πρωθυπουργού, κ. Παπασταύρου, καθώς και ο σύμβουλος του υπουργού Οικονομικών, Νίκος Καραβίτης, αποχώρησε από τον κυβερνητικό μηχανισμό ο Γενικός Γραμματέας Δημοσίων Εσόδων δια της μεθόδου της παραιτήσεως για προσωπικούς λόγους.

Στη δήλωσή του ο κ. Στουρνάρας αναφέρει πώς «ο κ. Θεοχάρης με τις προσπάθειές του στήριξε καθοριστικά τη φορολογική μεταρρύθμιση και τους στόχους της Κυβέρνησης κατά την τελευταία διετία με ήθος, αίσθημα ευθύνης και ακεραιότητα. Κλήθηκε να ανορθώσει τη φορολογική και τελωνειακή διοίκηση εκ του μηδενός,ξεκίνησε ριζικές μεταρρυθμίσεις θέτοντας τις βάσεις για μία σύγχρονη, ανεξάρτητη και αποτελεσματική λειτουργία της.

Το σημαντικότερο, τα έκανε όλα αυτά επιδεικνύοντας σταθερά αποτελέσματα, υπερβαίνοντας συστηματικά όλους τους τεθέντες στόχους, πράγμα που αποτυπώθηκε στα θετικά αποτελέσματα του προϋπολογισμού.
Τον ευχαριστώ θερμά και εύχομαι καλή επιτυχία στα επόμενα βήματά του».

Επισημαίνεται ότι στο πρόσφατο παρελθόν το όνομά του Νίκου Καραβίτη είχε ακουστεί για τη θέση του Γενικού Γραμματέα Δημοσίων Εσόδων.

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top