Select Menu


Τόμσεν: Πλήρης κατάργηση των εργασιακών δικαιωμάτων, διαφορετικά νέα μέτρα
Την πλήρη κατάργηση των εργασιακών δικαιωμάτων των εργαζομένων στην Ελλάδα θεωρεί ως μια από τις αναγκαίες προϋποθέσεις για να μην ληφθούν άλλα επώδυνα μέτρα, ο επικεφαλής της αποστολής του ΔΝΤ στην Ελλάδα Πολ Τόμσεν.

Σε συνέντευξη του στην εφημερίδα Έθνος, ο κ. Τόμσεν, υπογραμμίζει τη σημασία της έγκαιρης εφαρμογής των διαρθρωτικών μεταρρυθμίσεων ενώ αναφέρετε συγκεκριμένα στους τομείς της απελευθέρωσης της αγοράς προϊόντων και υπηρεσιών, της μετατροπής της αδειοδότησης των επενδύσεων και της άρσης των υπερβολικών περιορισμών στην αγορά εργασίας.

Μόνο με πρόοδο στον εκσυχρονισμό των δημοσιονομικών θεσμών, όπως με την ενίσχυση της φορολογικής διοίκησης θα είναι δυνατόν να αποφευχθούν περαιτέρω οδυνηρές περικοπές δαπανών, τονίζει ,ο Πολ Τόμσεν.

hellasforce.com

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top