Select Menu



Η έρευνα που πραγματοποίησε ο όμιλος Equilar αποκάλυψε ότι ι αποδοχές των κορυφαίων τραπεζιτών σε Αμερική και Ευρώπη το 2013 ανήλθαν στα 13 εκατομμύρια ευρώ, σημειώνονυας αύξηση 10,1%.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ των Financial Times, οι έξι διευθύνοντες σύμβουλοι των αμερικανικών τραπεζών , όπως για παράδειγμκα ο Μπλανκφάιν της Goldman Sachs και ο Τζέμι Ντάιμον της JP Morgan Chase, ήταν μεταξύ των επτά καλύτερα αμειβομένων τραπεζιτών στον κόσμο.

Οι αποδοχές του Μπλανκφάιν αυξήθηκαν 50% στα 19,9 εκατ. δολάρια , εκτοπίζοντας από την πρώτη θέση τον Τζον Σταμπφ της Wells Fargo. Ακόμη και ο Ντάιμον, που είχε τις χαμηλότερες αποδοχές από τους άλλους Αμερικανούς τραπεζίτες, έλαβε ως αμοιβή το ποσό των 11,8 εκατ. δολαρίων.

Στην Ευρώπη ο Ρος Μακ Ίγουαν, επικεφαλής της βρετανικής τράπεζας Royal Bank of Scotland από πέρυσι το φθινόπωρο, λαμβάνει 4 εκατομμύρια δολάρια το χρόνο.

iefimerida

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top