Select Menu


Ένα ζευγάρι μεγαλόσωμων σκύλων έχει επιτεθεί και δαγκώσει αρκετούς ανθρώπους σε πόλη του Καναδά.

Η υπόθεση θυμίζει κάτι από την ταινία Cujo – εκείνο το γλυκό σκυλάκι, που είχε μανία να τρώει ανθρώπους.

Οι περιφερειακές αρχές του Καναδά εδώ και αρκετό καιρό προσπαθούν χωρίς επιτυχία να εντοπίσουν τα «αιμοβόρα» σκυλιά, που σύμφωνα με τις μαρτυρίες έχουν επιτεθεί σε αρκετούς ανθρώπους, που δυστυχώς βρέθηκαν στο δρόμο τους! Μάλιστα, δύο γυναίκες, όπως αναφέρουν, φέρουν πάνω στο σώμα τους δαγκωματιές από τα όχι και τόσο φιλήσυχα σκυλιά. Υπάρχουν όμως και οι θαρραλέοι τύποι, που κατάφεραν να τα αποκρούσουν με τσουγκράνες...

Αρκετοί κάτοικοι της περιοχής αναφέρουν ότι τα σκυλιά τους πήραν στο κατόπι και έτρεξαν να βρουν ασφαλές καταφύγιο στα σπίτια τους, ενώ ένας αστυνομικός δήλωσε ότι προσπάθησαν να του ορμήσουν, αλλά στάθηκε τυχερός γιατί είχε πάνω του ένα pepper spray!

Τα σκυλιά αυτά είναι και άτρωτα, αφού ένας αστυνομικός πέτυχε το ένα στον ώμο, αλλά παρά το τραύμα κατάφερε και πάλι να γλιτώσει!

Οι μαρτυρίες ωστόσο, είναι συγκεχυμένες σχετικά με τη ράτσα των σκυλιών, άλλοι λένε ότι είναι Γερμανικά ποιμενικά, ενώ άλλοι κάνουν λόγο ακόμα και για... υβρίδια!

Η υπόθεση είναι ακόμα ανοιχτή και αναμένουμε με αγωνία τη συνέχεια!

Λέτε ο Cujo να υπάρχει στα αλήθεια και μάλιστα να έχει και δίδυμο αδερφό;

newsbomb.gr

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top