Select Menu


Πρωτοφανή κατάληξη είχε ένας μάλλον... έντονος τηλεοπτικός διάλογος στο τηλεοπτικό κανάλι 7 Stars της Ιορδανίας.

Κατά τη διάρκεια πολιτικής εκπομπής λόγου με θέμα τις τελευταίες εξελίξεις στη Συρία, δύο καλεσμένοι, δημοσιογράφοι σε τοπικές εφημερίδες, διαφώνησαν για την υπόθεση και έφτασαν να ανταλλάσσουν on air κατηγορίες. Τα πνεύματα είχαν οξυνθεί από νωρίς, μάταια προσπαθούσε ο παρουσιαστής και συντονιστής της συζήτησης να ηρεμήσει την κατάσταση. και στο τέλος ήρθε η «έκρηξη».

Ένας από τους δύο προσκεκλημένους κατηγόρησε ευθέως τον συνομιλητή του πως στηρίζει το κόμμα του Μπασάρ Άσαντ στη Συρία. Μια κατηγορία που δεν μπόρεσε να διαχειριστεί ψύχραιμα ο έτερος προσκεκλημένος, ο οποίος εξανέστη, σηκώθηκε όρθιος και αφού αναποδογύρισε κυριολεκτικά το σκηνικό επιτέθηκε με αυτό στον... «κατήγορό» του. Μέσα σε δευτερόλεπτα το στούντιο διελύθη στα εξ' ων συνετέθη και μόνο μετά από την παρέμβαση των τεχνικών οι δύο δημοσιογράφοι αποχώρησαν, χωρίς πάντως να έχουν ηρεμήσει!

 
Protothema.gr

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top