Select Menu


Η Αμερικανοτραφείσα, βαφτισιμιά του τέως βασιλιά και βουλευτής της ΝΔ Άννα Ασημακοπούλου, χαρακτήρισε ως εκσυγχρονισμό τον σταδιακό αφανισμό των λαϊκών αγορών, τον μόνο θεσμό που υπήρχε στην Ελλάδα και επέτρεπε στους πολίτες να αγοράζουν κατευθείαν απο τον παραγωγό χωρίς ενδιάμεσους!

Μιλώντας χθές  στην εκπομπή του κ. Παπαδάκη η κ. Ασημακοπούλου επέμεινε ότι η κλήρωση των πάγκων στις λαϊκές αγορές και ο διαχωρισμός των εμπόρων από τους παραγωγούς θα φέρει διαφάνεια και θα πατάξει την διαφθορά.

Στην εκπομπή παρενέβη έμπορος των λαϊκών αγορών ο οποίος τόνισε ότι «ο προωθούμενος εκσυγχρονισμός των λαϊκών οδηγεί σε αφανισμό των ανθρώπων που εργάζονται σε αυτές» και χαρακτήρισε ως απαράδεκτο το γεγονός ότι θα διαχωρίζονται οι έμποροι και οι παραγωγοί. Μάλιστα όπως είπε τόσα χρόνια όλοι μαζί συνυπάρχουν στις λαϊκές αγορές και συνεργάζονται άψογα.

Στο σημείο αυτό ο δημοσιογράφος Τάκης Χατζής σχολίασε ότι η συνύπαρξή τους εντάσσεται στο πλαίσιο της ελεύθερης αγοράς και αν υπάρχουν προβλήματα οι άνθρωποι μπορούν να τα βρουν μεταξύ τους.

Ωστόσο η κ. Ασημακοπούλου επέμεινε στην άποψή της ότι ο διαχωρισμός είναι απαραίτητος αφού όπως εξήγησε «δεν μπορούν να τα βρουν»...

Τώρα που το ξέρει η κ. Ασημακοπούλου ότι έμποροι και παραγωγοί δεν μπορούν να τα βρουν, δεν γνωρίζουμε αφού και η ίδια παραδέχθηκε ότι δεν υπάρχουν καταγγελίες για τυχόν δυσλειτουργίες...

Με πληροφορίες απο newpost.gr

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top