Select Menu


Έλεος βρε παιδιά, ακόμη δεν πρόλαβε να περάσει μια εβδομάδα από τις εκλογές και προ των πυλών είναι τα νέα μέτρα που ζητά η τρόικα, για τα οποία η συγκυβέρνηση είναι έτοιμη να πάρει και πάλι κάνοντας το καλό παιδί!!!

Ξεκίνησαν λοιπόν οι περικοπές όπως η κατάργηση των επικουρικών συντάξεων, ετοιμάζουν το νέο ασφαλιστικό (το οποίο δεν τολμώ ούτε να το σχολιάσω),. Ο Σαμαράς άλλωστε το είπε καθαρά…Ότι και να λένε οι πολίτες το ξεπούλημα των νερών, των ακτών, του ορυκτού και ενεργειακού πλούτου, θα συνεχιστεί.

Πάει και τελείωσε!!!

Την ίδια ώρα έρχεται και η φορολογική επικήρυξη των ελευθέρων επαγγελματιών καθώς και ακόμη μεγαλύτερη απαξίωση της δημοκρατίας και του κοινοβουλευτισμού!

Ήταν που πήραν το μήνυμα οι πολιτικοί άνδρες του τόπου. Αλλά ξέχασα. Το όποιο πρόβλημα θα το λύσουν με ένα ανασχηματισμό!!!

Πάντως καλά μας κάνουν… Αποδείξαμε περίτρανα ότι είμαστε ιδρυματοποιημένος και μαζοχικός λαός και δεν αλλάζουμε με τίποτα… Γουστάρουμε!!!

Δεν παν να λένε τα στοιχεία της Ελληνική Εθνικής Επιτροπής της UNICEF, ότι 686.000 Ελληνόπουλα –παιδιά μας- (35,4% του συνόλου) βρίσκονται υπό το άμεσο φάσμα της φτώχειας και του κοινωνικού αποκλεισμού!!! Εμείς εκεί…

Δεν παν να καθίσταται αδύνατο ένα χειρουργείο επειδή δεν υπάρχουν μαξιλάρια και σεντόνια σε ένα νοσηλευτικό ίδρυμα βεληνεκούς ανάλογου αυτού του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ιωαννίνων (το περιστατικό είναι προχθεσινό). Εισήχθη ασθενής, με σκοπό να χειρουργηθεί και επί ώρες βρίσκονταν στο διάδρομο... Έπρεπε να βρεθούν σεντόνια και μαξιλάρια για να γίνει η επέμβαση, η οποία τελικά δεν έγινε…Τελικά ο ασθενής υπέβαλλε μήνυση εναντίον του Νοσοκομείου και αποχώρησε αποφασισμένος να ψάξει αλλού να βρει την υγεία του...

Ε ναι λοιπόν τα θέλει ο κ@λ@ς μας

Και το τραγικό είναι ότι έχεις και τον Δένδια να λέει «Αν τα καταφέρουμε με την πυρόσβεση φέτος θα είναι ένα θαύμα»!!!

Μέρσι

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top