Select Menu

Όσοι από εσάς έχετε ακόμα ένα μαγαζί ή μια μικρή επιχείρηση, και λέγατε όλο αυτό τον καιρό «πού θα πάει, θα γυρίσει ο τροχός», με αποτέλεσμα να είστε ψυχολογικά ευάλωτοι στα ασύδοτα ψέματα του Αντώνη Σαμαρά περί Ανάπτυξης που έρχεται και τέτοια, κοιτάξτε να λάβετε τα μέτρα σας, διότι σας το λέει ο Sotos.

Εκτός από τον Soto, σας πληροφορώ ότι το λέει και ο, αναξιόπιστος μεν, Διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος, Γ. Προβόπουλος, τον οποίο, αν και αναξιόπιστος, τον ακούν ωστόσο οι τράπεζες, όταν τους συστήνει να σφίξουν τη χρηματοδότηση προς τις αδύναμες επιχειρήσεις. Τις εν λόγω συστάσεις τις έκανε ο Προβόπουλος νωρίτερα, σε συνέντευξη που έδωσε στους Financial Times.

Οπότε, αν είχατε στα υπόψη σας να ζητήσετε τίποτε χρήματα για να κάνετε κανένα μερεμέτι, να πάρετε κανένα εργαλείο, ν’ αποκτήσετε κανένα μηχάνημα, κάτι λίγο τέλος πάντων που εν πάση περιπτώσει θα μπορούσε να σας βοηθήσει ν’ αντιμετωπίσετε κάπως την αναδουλειά μήπως και ξελασπώσετε μιαν ιδέα για να συνεχίσετε να υπάρχετε, ξεχάστε το. Ξ ε χ ά σ τ ε τ ο ! Μην κάνετε τον κόπο πια να περάσετε ούτε απ’ έξω από την τράπεζα, διότι θα χάσετε το χρόνο σας.

Άστε που είναι και αναξιοπρεπές ν’ ακούτε να γελάει μαζί σας όλη η τράπεζα, όταν μάλιστα ξέρετε ότι εσείς ο ίδιος και τα δισέγγονά σας έχετε χρεωθεί την ανακεφαλαιοποίησή της, και άρα γελάει μαζί σας με τα δικά σας χρήματα.

Δυστυχώς, ήσασταν άτυχος που δεν είχατε σκεφθεί από νωρίς στη ζωή σας να γίνετε τραπεζίτης ή κολλητός του Βενιζέλου, να βρεθείτε ξαφνικά ιδιοκτήτης της Αγροτικής.

Να σας θυμίσω, με την ευκαιρία, ότι έρχονται εκλογές. Θα το έχετε άλλωστε ακούσει αυτό για τις εκλογές και στο Mega, το οποίο Mega όμως όσο πιο πολλά χρήματα χρωστάει στις τράπεζες, τόσο πιο πολλά χρήματα λέει ο Προβόπουλος στις τράπεζες να του δώσουν επιπλέον. Και τούτο, διότι ο Προβόπουλος δεν θεωρεί το Mega αδύναμη επιχείρηση, όπως θεωρεί τη δική σας· και αναλόγως εκδίδει συστάσεις. Και λέει να του δώσουν χρήματα του Mega, όσα δανεικά κι αγύριστα κι αν χρωστάει εκείνο στις τράπεζες ήδη. Και σωστά δεν θεωρεί ο Προβόπουλος το Mega αδύναμη επιχείρηση όπως θεωρεί τη δική σας, αφού εσείς ούτε δείχνετε τη φάτσα του Προβόπουλου στο γυαλί, ούτε τον παρουσιάζετε με ύφος ως σοβαρό στον κόσμο.

Φυσικά, έχετε πάντα ως εναλλακτική το να μη δώστε καμιά βάση σε όσα λέω, για να μη θεωρηθείτε κι εσείς ως εκπρόσωπος της μιζέριας, που λέει και ο Σαμαράς. Και τότε, ως εκπρόσωποι της αισιόδοξης Νέας Ελλάδας θα μπορείτε πια να κλείσετε το μαγαζί σας υπερήφανα· και βεβαίως φιλοκυβερνητικά.

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top