Select Menu


Την αλήθεια ποτέ δεν χρειάζεται να την υποστηρίζεις. Απλά την δηλώνεις και την αφήνεις να αιωρείται....

Μόνο ο ψεύτης αναμασά πολύ συχνά το ψέμα του, επειδή το ξέρει πως πρέπει να το στηρίξει με την επανάληψη και να πείσει και τους άλλους πως είναι αλήθεια.

Αλλά σε ένα πιο βαθύ επίπεδο, ο ψεύτης δεν το κάνει κυρίως για τους άλλους, αλλά για να ξεγελάσει την ίδια του την συνείδηση, που ξέρει πολύ καλά την αλήθεια και το ψέμα, την ειλικρίνεια και την υποκρισία......

Αφήστε λοιπόν τους ψεύτες να διαλαλούν την πραμάτεια τους και όποιος τσιμπήσει, τσίμπησε.

Ετσι και αλλιώς, ο βλάκας ποτέ δεν θα μπορεί να γίνει σύμμαχός σου και ούτε και τον χρειάζεσαι στην ζωή σου.

Ο βλάκας, όσο και να νομίζεις πως τώρα σε βολεύει, στο τέλος θα σε βουλιάξει στα μαύρα τάρταρα της ηλιθιότητάς του. Δήλωσε λοιπόν εσύ την αλήθεια σου και η ροή του χωροχρόνου, θα σε κρατά πάντα καθαρό και αμόλυντο !!!

Έχε την Αλήθεια οδηγό...

Δεν έχεις να φοβάσαι τίποτα αν έχεις την Αλήθεια οδηγό σου... Δεν έχεις να ανησυχείς για τίποτα αν υπερασπίζεσαι το Δίκαιο και έχεις φροντίσει να μην έχεις αδικήσει ποτέ πρώτος. Όσο κι αν σε διαστρεβλώσουν, το δίκαιο θα επικρατήσει στο τέλος. Ο κόσμος αυτός μπορεί να φαντάζει ένας βόθρος όπου το ψεύδος και το άδικο κυριαρχούν, μα είναι νόμος άγραφος, θεϊκός κι αιώνιος, πως το Δίκαιο επικρατεί στο τέλος. Πάντα στο τέλος.

Να θυμάσαι πως ακόμα κι αν σε σκοτώσουν, εσύ θα Αναστηθείς και τότε ουαί και αλίμονό τους. Ουαί και Αλίμονό τους.

Μην αναζητάς κατανόηση από σκυλιά. Ξέρουν να είναι πιστά μόνο στον αφέντη τους. Μην προσπαθήσεις ποτέ τα σκυλιά να τα μεταμορφώσεις σε ελεύθερους. Δεν γνωρίζουν τι εστί ελευθερία. Γνωρίζουν τι εστί Πίστη και Αγάπη. Ελευθερία όμως, όχι.

Νιώθουν λίγα όσοι δεν έχουν Οράματα και Ιδανικά. Νιώθουν λίγα όσοι δεν έχουν Θέληση ατόφια. Νιώθουν λίγα όσοι δεν δίνουν. Νιώθουν λίγα όσοι δεν μετανοούν. Νιώθουν λίγα όσοι βολεύονται. Νιώθουν λίγα όσοι σε σταυρώνουν, ενώ τους έδωσες καρδιά. Νιώθουν λίγα όσοι δεν πίστεψαν σε σένα, ενώ πίστεψες σε αυτούς. Νιώθουν λίγα όσοι σε κρίνουν, εκεί που υπερασπίστηκες. Νιώθουν λίγα... Δεν νιώθουν καθόλου.

Ούτε οργή δεν είναι ικανοί να νιώσουν που να τους κάψει τα σωθικά. Πίσω από τα φαινόμενα. Κρυπτόμενοι και μοχθηροί. Ποτέ στο Φως με την Αλήθεια οδηγό.

Την Αλήθεια που θα τα κάψει όλα. Γιατι πρώτη απ' όλους κάηκε Αυτή.

Για όλους έρχεται η στιγμή που θα βρεθούν αντιμέτωποι με τον μεγαλύτερο εχθρό τους. Τον Εαυτό.

Για όλους έρχεται η στιγμή της Κρίσεως.

Για όλους, είτε "Θεούς" είτε "Θνητούς", έρχεται η μέρα της Οργής.

Και τότε θα θρηνούν. Γιατί ο Θρήνος είναι γιός της Οργής.

Μακάριοι όσοι έχασαν τα πάντα.

Μακάριοι οι αδύναμοι που δίχως σκοπό θυσίασαν τα πάντα.

Μακάριοι οι Ελεύθεροι γιατί αυτοί γεύτηκαν την Αλήθεια της ζωής.

Δεν έχεις να φοβάσαι μήτε τα τσακάλια και τις ύαινες, μήτε τα λυσσασμένα σκυλιά. Ο κομπασμός τους είναι εξωφρενικά αστείος.

Πάψε να ακούς και να τους δίνεις βήμα στην Καρδιά. Καρδιά δεν έχουν.

Δεσμά που δεν λύνονται, κόβονται.

Όλοι τον εγωισμό ποθούν να θρέψουν. Την ασημαντότητά τους να καλοπιάσουν. Ζητάνε και απαιτούν για όσα ποτέ δεν έδωσαν ψυχή. Δώσε ψυχή. Κι ας την κατασπαράξουν. Δώσε ψυχή. Κι ας χαθεί. Ο Ζεύς θα ενώσει τα κομμάτια που οι Τιτάνες κατασπάραξαν. Ο Ζεύς θα σμιλέψει την Οργή.

Σε έναν κόσμο αποτυχίας, μιζέριας και αθλιότητας, μην περιμένεις τίποτα. Είναι όλα ηδη Νεκρά και τα πρόσωπά τους ήδη λιωμένα στο θειάφι. Φθονούν, μα θα λάβουν τα δώρα τους... Όλα στην ώρα τους. Όλα στην Ώρα τους....

Μίσος; Όχι δα. Λύπηση. Αρκεί.

Δόξασε τον Θάνατο.

Κι άσε τον Διάολο να κάνει την δουλειά του...

Αγάπη είναι ο Νόμος.

Αγάπη Υπό την Θέληση.

Κάνε το Θέλημά Σου.

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top