Select Menu

Ξαφνικά θυμηθήκανε να μου πούνε πως είμαι ο κυρίαρχος λαός και με ζώσανε τα μαύρα φίδια.

Από την ψήφο σου μου λένε εξαρτάται η σταθερότητα της χώρας και πως αν δεν ξαναψηφίσεις αυτούς που σε φέρανε σ' αυτά τα χάλια, στην απόγνωση και την διεθνή ξευτίλα θα πάθεις ακόμα χειρότερα.


Μπορεί να γίνουμε και Ουκρανία ούρλιαξε κυβερνητικό στέλεχος, που το κόμμα του κυρίως ευθύνεται για την άθλια κατάσταση που βρίσκεται η χώρα μας.

Ξαναψηφίστε μας γιατί χανόμαστε λέει, χωρίς να διευκρινίζει ποιοί χάνονται.

Εμείς που είμαστε χαμένοι έτσι κι' αλλιώς ή αυτοί;

Χάνονται γιατί θα τους ζητηθούν να επιστρέψουν τα δάνεια που αρπάξανε από τις τράπεζες και φροντίσανε να βγάλουν νόμο για την απαλλαγή των τραπεζιτών και όλων αυτών που τους μοίραζαν το χρήμα του κοσμάκη για να γλυτώσουν τη φυλακή.

Καταστρέψανε την ελληνική οικονομία, τους μικροεπενδυτές που τη στηρίξανε και δε βγάλανε το χρήματά τους στην Ελβετία.

Ή ψηφίζετε την "Ελιά" ή πέφτει η κυβέρνηση, κραυγάζει έντρομος ο Βενιζέλος. Ψηφίστε ΝΔ, σταθερότητα ή οπισθοδρόμηση ικετεύουν οι νεοδημοκράτες υποψήφιοι.

Έχουμε και σας προσφέρουμε "σαξές στόρι" να φάτε.

Ο ελληνικός λαός υποχρεώνεται να ψηφίζει τα τελευταία χρόνια με εκβιασμούς και ψεύτικα διλήμματα. Κυριολεκτικά με το πιστόλι στον κρόταφο.

Ποιός ξεχνάει τις απειλές Καραμανλής ή τάνκς, το ευρώ ή δραχμή; Ευρώ ή χρεοκοπία, να μην έχεις φάρμακα ή πετρέλαιο να ζεσταθείς;

Ο κόσμος τους πίστεψε στίς προηγούμενες εκλογές, τους ψήφισε και τελικά έχασε ότι είχε και δεν είχε. Το σπίτι του, την αξιοπρέπειά του, τη ζωή του.

Τώρα έχουμε και νέο δίλημμα: Θέλετε Τσίπρα ή Μέρκελ αναφωνεί ο ΣΥΡΙΖΑ.

Δε στο λέει έτσι, αλλά σου πετάει το δόλωμα: "Ελλάδα ή Μέρκελ";

Μα το κόμμα του κ. Τσίπρα και οι συνιστώσες του, μέχρι τώρα δεν έχουν δείξει πως νοιάζονται για την Ελλάδα, αλλά για τους μουσουλμάνους λαθρομετανάστες.

Θέλουνε μάλιστα να τους φτιάξουν και τζαμί να προσεύχονται. Αλλά σε ποιούς μουσουλμάνους θα ανήκει το τζαμί; Στους Σουνίτες ή στους Σιίτες που μισούνται θανάσιμα μεταξύ τους; Θέλουν να φέρουν τη "σαρία" μες τα ποδάρια μας για να μη μείνει τίποτα όρθιο σ' αυτό τον τόπο που να θυμίζει Ελλάδα.

Έχουνε γεμίσει τους τοίχους όλης της Ελλάδας με το σύνθημα "Μετανάστες αδέρφια μας". Αδέρφια τους χαρακτηρίζουν, αλλά δεν πήρανε κανένα στο σπίτι τους ούτε στη δούλεψή τους για να μην τους εκμεταλλεύονται οι αδίστακτοι μεγαλοεργολάβοι στα δημόσια έργα και οι καλλιεργητές στα χωράφια τους!

Σου δείχνουνε το τυρί και κρύβουνε με μαεστρία τη φάκα που μας χώσανε μέσα και τώρα θέλουνε όλοι τους να μας βγάλουνε έξω.

Πες τε μου άν είδατε τα τελευταία χρόνια να έχει ψηφιστεί ένας νόμος υπέρ του λαού. Όλοι μα όλοι έχουν πετσοκόψει την ελληνική κοινωνία. Και το χειρότερο του κλέψανε την ελπίδα, τα παιδιά του που φεύγουνε απελπισμένα στην ξενιτιά να βρούν ένα κομμάτι ψωμί να φάνε.

Αρνηθείτε την ψήφο σας στα μεγάλα και μεταμφιεσμένα κόμματα που αποδεδειγμένα σας κοροϊδεύουν και ψηφίστε όποιο άλλο σας εμπνέει εμπιστοσύνη και δείχνει αγάπη για την πατρίδα.

Θεόφιλος Αιγινήτης
Ζωγράφος - Συγγραφέας
theofilouerga.gr

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top