Select Menu


«Οι Εργατικοί, οι Συντηρητικοί και οι Φιλελεύθεροι έχουν συνωμοτήσει με μία ξένη δύναμη, την Ε.Ε κατά συνέπεια, όλοι είναι συνένοχοι για προδοσία. Πούλησαν τη Βρετανία που είναι η πέμπτη μεγαλύτερη οκονομία, και την έκαναν σκλάβα της ευρωπαϊκής δικτατορίας. Οσοι είναι οι υπεύθυνοι, θα πρέπει να κρεμαστούν» είπε ο Γκόρντον Φέργκιουσον, υποψήφιος με το κόμμα του Νάιτζελ Φάρατζ

Ντόρο προκαλούν στη Βρετανία οι νεοταξίτες με αφορμή τις δηλώσεις υποψηφίου του κόμματος των ευρωσκεπιτικιστών (UKIP), σύμφωνα με τις οποίες, οι πολιτικοί των τριών μεγάλων κομμάτων της χώρας θα πρέπει να κρεμαστούν και οι ψηφοφόροι τους να κατηγορηθούν για προδοσία.

Σύμφωνα με τη βρετανική εφημερίδα «Telegraph», o Γκόρντον Φέργκιουσον, υποψήφιος με το κόμμα του Νάιτζελ Φάρατζ «Κόμμα Ανεξαρτησίας» (Ukip), δήλωσε ότι οι πολιτικοί από το κόμμα των Εργατικών, το Συντηρητικό και τους Φιλελεύθερους καταδίκασαν τη χώρα σε σκλαβιά μέσα στη δικτατορία της Ευρωπαϊκής Ενωσης και θα έπρεπε να καταδικαστούν σε θάνατο. Η επιστολή του Φέργκιουσον κοινοποιήθηκε λίγα 24ωρα πρν τις δημοτικές εκλογές στη Βρετανία (Πέμπτη, 22 Μαΐου) στις οποίες δοκιμάζει τις δυνάμεις του και τις ευρωεκλογές.

Ο Φέργκιουσον είναι υποψήφιος με το κόμμα του Νάιτζελ Φάρατζ, το οποίο, σύμφωνα με τις τελευταίες δημοσκοπήσεις, εμφανίζεται ιδιαίτερα ενισχυμένο ενόψει των ευρωεκλογών φλερτάροντας μάλιστα με την πρώτη θέση. «Όποιος ψηφίζει τα τρία μεγάλα κόμματα είναι ένοχος και θα πρέπει να κατηγορηθεί για προδοσία».

Στην επιστολή του ο Φέργκιουσον, ιδιοκτήτης οίκου ευγηρίας στο Λανκασάιρ του Κέιμπριτζ, εξηγεί τον... συλλογισμό του. «Οι Εργατικοί, οι Συντηρητικοί και οι Φιλελεύθεροι έχουν συνωμοτήσει με μία ξένη δύναμη, την Ε.Ε κατά συνέπεια, όλοι είναι συνένοχοι για προδοσία. Πούλησαν τη Βρετανία που είναι η πέμπτη μεγαλύτερη οκονομία, και την έκαναν σκλάβα της ευρωπαϊκής δικτατορίας. Οσοι είναι οι υπεύθυνοι, θα πρέπει να κρεμαστούν».

Τέλος, κάνει λόγο για «πραξικόπημα» των τριών μεγάλων βρετανικών κομμάτων, της Ε,.Ε, των τραπεζών και των εταιρειών ενέργειας.

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top