Select Menu


Ενάμιση μήνα μετά την ψήφιση του πολυνομοσχεδίου για τη διάρκεια ζωή του γάλακτος και ακόμη και οι συσκευασίες παραμένουν οι ίδιες, καθώς οι εταιρείες κάνοντας χρήση της μεταβατικής περιόδου (τελειώνει στις 7 Ιουνίου) δεν τις έχουν αλλάξει. Ωστόσο όπως αναφέρει και η Καθημερινή αυτό που προβληματίζει είναι πως η κατάσταση στην αγορά παραμένει ίδια.

Το γάλα με διάρκεια ζωής έξι ή επτά ημερών τόσο των μεγάλων γαλακτοβιομηχανιών όσο και ιδιωτικής ετικέτας βρίσκεται στα ψυγεία των σούπερ μάρκετ, όμως οι τιμές παραμένουν ακριβώς οι ίδιες με αυτές που είχαν τα προϊόντα φρέσκου γάλακτος όταν η διάρκεια ζωής ήταν έως 5 ημέρες. Επιπλέον, για την ώρα, καμία εταιρεία δεν έχει προχωρήσει στην παραγωγή του λεγόμενου «γάλακτος ημέρας».

iefimerida

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top